سید محمد میربابایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان گوشت قرمز در چهار میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی صنعتی و روستایی تولید شده است.
وی با بیان اینکه شهرستان های بویین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کرده اند،افزود: بوئین زهرا ۳۲ درصد، قزوین با ۲۷ درصد و مابقی شهرستان ها ۴۱ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده اند.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در این استان حدود ۱۴ هزار تن برآورد می شود و این موضوع نشان دهنده آن است که این استان علاوه بر تامین گوشت قرمز مورد نیاز خود بخشی از نیازهای تهران و سایر استانها را نیز تامین می کند.
میربابایی یادآور شد: استان قزوین در تولید گوشت قرمز جایگاه مناسبی دارد و با رتبه یازدهم در سطح کشور جزو استان های موفق و پیشرو در تولید این محصول است.
۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در این استان فعالیت دارند.