به گزارش ایرنا، در جریان برگزاری اردوی آمادگی تیمهای ملی تفنگ و تپانچه که از نخستین روزهای سال ۱۴۰۲ در تهران آغاز شده است، مهین فرهادیزاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک و مرتضی قربانی رئیس فدراسیون تیراندازی به همراه کبری غیاثی و مهدی مبینی، نایب رئیس و دبیر فدراسیون در جمع ملیپوشان حاضر شدند.
در این دیدار و در جمع تیراندازان، مرتضی قربانی ضمن تبریک به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان و خیر مقدم به نایب رئیس کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: پشت سیم خاردار بدهیها نماندیم و با همت شما در اعزامها نتایج خوبی را کسب کردیم. برای اعزام تیم ملی به هند نیز تمام تلاش خود را انجام دادیم. شب عید ۳۱ هزار دلار بابت پرداختی که باید ۷- ۸ سال پیش انجام می شد، از حساب فدراسیون برداشته شد. این پول باید برای اعزام تیراندازان به هند هزینه میشد.
وی در ادامه افزود: تعهدی با وزارت دفاع داشتیم و قرار بود یک سری امکانات به ما بدهند که بخشی از آن انجام شد اما بقیه آن را روی فدراسیون بستند. اولویت با اعزام تیراندازان است و همین الان دلار لازم برای اعزام به باکو را کنار گذاشتیم.
قربانی در ادامه گفت: تمرینات و اردوها به خوبی پیش رفته و از این جهت از مریم طالبی سرمربی تیم ملی تفنگ، محسن نصر اصفهانی و احمد جعفرزاده مربیان تیم ملی تپانچه تشکر میکنم. با تمام توان به شما کمک میکنیم و شما نیز با تمام توان تمرین کنید و آماده حضور در مسابقات باشید و بدانید بعد از هر سختی آسانی است.
فرهادیزاد: در بازیهای آسیایی و المپیک به نتایج تیراندازی امید داریم
مهین فرهادیزاد هم در این دیدار اظهار داشت: فدراسیون تیراندازی نقش مهمی را در ورزش کشور دارد. ۱۴ سال در کنار تیراندازان بودم و میدانم این رشته نیازمند تمرکز زیادی است و همه باید تلاش کنند تا تمرکز شما حفظ شود.
نائب رئیس کمیته ملی المپیک ادامه داد: برای المپیک پاریس و کسب بیشترین سهمیه باید از الان تلاش کنید. موفقیتهای تیراندازی در ادوار اخیر المپیک و کسب مدال طلای جواد فروغی در توکیو در ذهنها باقی مانده است و بزرگی تیراندازی را نشان داد. باید به شما و کادر فنی بگویم که با همه وجود تلاش کنید و ما هم باید کمک کنیم تا این رشته همواره باعث سرافرازی ورزش ایران شود.
وی اظهار داشت: امروز خوشحالم که در تیم ملی تعداد زیادی نوجوان و جوان را میبینم در کنار آنها نیز تیراندازان با تجربه مانند الهه احمدی، فاطمه کرمزاده، نجمه خدمتی و هانیه رستمیان و سایر بزرگان این رشته را میبینم.
نایب رئیس کمیته ملی المپیک گفت: ۳۳ جلسه برای بازیهای آسیایی با فدراسیونهای مختلف از جمله فدراسیون مهم تیراندازی داشتیم. از این جهت فدراسیون تیراندازی را مهم میدانم که تعداد مدالهای این رشته زیاد است. در این جلسات آقای مبینی به شدت از این رشته دفاع کرد و مرکز نظارت بر تیمهای ملی نیز روی این اطلاعات نتایجی را به دست آورده است. این جلسات امسال نیز ادامه دارد و بر اساس آنچه فدراسیونها ارائه کردند و مطالعاتی که مرکز نظارت اعلام میکند، حمایت میکنیم.
فرهادیزاد افزود: نظارت و خواستههای شما را به رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک منتقل میکنم تا تیراندازی را بر اساس واقعیتهای موجود حمایت کنیم. در بازیهای آسیایی و المپیک پاریس به نتایج تیراندازی امید داریم. امیدوارم تعداد سهمیهها نیز در این دوره افزایش داشته باشد.
جعفرزاده: برای کسب بهترین نتایج، تمام تلاش خود را به کار میگیریم
در ادامه احمد جعفرزاده مربی تیم تپانچه کشورمان گفت: امیدارم امسال سال خوبی برای همه رشتهها به خصوص تیراندازی باشد. بعد از آغاز سال اولین مرحله اردو آغاز شده و در حال کسب آمادگی برای حضور در جام جهانی هستیم و امیدوارم با حمایت وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و فدراسیون بهترین نتیجه را به دست آوریم و برای تحقق آن تمام تلاش خود را به کار میگیریم.
طالبی: رشتههای شانس کسب مدال المپیک مورد توجه قرار گیرند
مریم طالبی، سرمربی تیم ملی تفنگ نیز در این جلسه تصریح کرد: خانم فرهادیزاد احتمالا در جریان هستید که علیرغم تمام تلاش فدراسیون، سفر به هند محقق نشد. این اتفاق در حالی افتاد که در بانوان میزبان اکثر ورزشکاران درجه دو و سه خارجی بودیم و آنچه اعلام شده است، هزینه این میزبانی بالا بوده است در حالی که بچههای ما برای اعزام به مسابقات هند تنها دو میلیارد تومان نیاز داشتند. ما درک میکنیم که شرایط خاص است اما بچههای ما نشان دادند که انگیزه دارند و نیاز به حمایت دارند.
وی ادامه داد: همه این صحبتها در وزیر ورزش و جوانان هم مطرح شد که امیدوارم سلامتی کامل برای ایشان حاصل شود. همه این گلایهها از این است که تا زمان باقی است باید کاری انجام دهیم و ۲ ماه دیگر از ما هیچ گلایهای نمیشنوید چون آن زمان دیگر کار از کار گذشته و فرصتها از دست رفته است و آن زمان میگوییم یا بخت و یا اقبال. این صحبتها را مطرح میکنیم تا منابع محدودی که در وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هست اولویتبندی شود.
طالبی تاکید کرد: ما رشتهای هستیم که در ادوار گذشته حداقل ۴ نفر در اعزامها به رویدادهای مهمی مثل المپیک داشتیم و هر اعزامی از ما که لغو شود به معنای کم شدن یک ورزشکار از کاروان ایران در المپیک پاریس است. باید منابع وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک متوجه رشتههایی شود که شانس کسب مدال و کسب تعداد زیادی سهمیه در المپیک را دارند.
وی افزود: علیرغم همه تلاشهای فدراسیون به حق نیست که حمایتی از این فدراسیون انجام نشود.
نصراصفهانی: سال ۱۴۰۱ برگ زرینی برای تپانچه ایران بود
محسن نصر اصفهانی نیز عنوان کرد: سال ۱۴۰۱ با تمام فراز و نشیبهایی که داشت برگ زرینی در تیراندازی به خصوص در رشته تپانچه داشت. به خصوص اینکه تپانچه بیسابقهترین نتیجه را در طول تاریخ داشت و ۷ مدال جهانی و یک سهمیه المپیک به دست آورد.
وی ادامه داد: پرونده ۱۴۰۱ بسته شد و امیدوارم سال جدید برای رشته تیراندازی پر بار باشد. سال پرباری را در پیش داریم و بچه ها با انگیزه در اردوها حاضر شدند تا اتفاقات خوبی را رقم بزنند. از کمیته ملی المپیک میخواهیم که از این رشته حمایت کنند. رئیس فدراسیون در سال گذشته تمام تلاش خود را انجام داد و با تمام قوا از تیمهای ملی حمایت کرد اما نوسانات ارزی باعث شد دو اعزام را از دست بدهیم.
مربی تیم ملی تپانچه گفت: شما ورزشکار بودید و میدانید وقتی یک ورزشکار برای اعزام به رویداد آماده میشود نیاز دارد که به مسابقه برود و وقتی می شنود رقابت لغو شده، آسیب زیادی میبیند.
وی تاکید کرد: سه رقابت کسب سهمیه المپیک و همچنین بازیهای آسیایی را پیش رو داریم. این رشته تجهیزات محور است و نیاز داریم اردوی آمادگی در آلمان داشته باشیم تا بتوانیم افتخارات زیادی را کسب کنیم.