چنگیز نوری روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در مهاباد اظهار کرد: همچنین آذربایجان غربی با بیش از ۱۰ هزار متقاضی استفاده کننده از خدمات مخابراتی از بستر فیبرنوری در رده هشتم کشوری قرار گرفته است.
وی ادامه داد: طرح توسعه شبکه فیبرنوری در سطح استان در سال جاری شامل ۲ هزار کیلومتر و اعتباری بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان است که ظرف مدت ۲ سال توسط شرکت مخابرات اجرا میشود.
مدیرکل شرکت مخابرات آذربایجان غربی با بیان اینکه امسال ۱۱ هزار کیلومتر فیبرنوری ظرفیت سازی شده است، افزود: متقاضیان استفاده از این نوع خدمات می توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان و امور مشترکین نسبت به تعیین وضعیت خدمات دهی و خرید خدمات این بستر اقدام کنند.
نوری با بیان اینکه امکانات مخابراتی فیبرنوری قابل مقایسه با کابل مسی نیست، گفت: امکان اهدای حداقل ۲ شماره ثابت و همچنین برخورداری از خدمات دیتا با سرعت ۳۰۰ مگابایت در کنار کیفیت و نگهداری ارزان از جمله مزایای فیبرنوری است.
وی یادآور شد: از سال گذشته در ۱۱ شهرستان زیرساختهای ارائه خدمات باند پهن بر بستر فیبرنوری ایجاد شده و امسال علاقه مندیم با همراهی رسانهها این خدمات را به صورت گسترده در اختیار مردم قرار دهیم.
نوری تاکید کرد: همچنین طی توافق بین استانداری و شرکت مخابرات اجرای شبکه فیبر نوری در شهرکهای صنعتی استان در دستور کار قرار گرفته و در آینده نزدیک شاهد حل مشکلات اهدای تلفن ثابت و خط دهی در این شهرکها خواهیم شد.
وی به نقش فیبر نوری در افزایش پاسخگویی به کسب و کارهای مجازی افزود: از دستگاههای اجرایی انتظار داریم نهایت تلاش و همکاری خود را در راستای توسعه شبکه فیبر نوری در آذربایجان غربی با مخابرات داشته باشند.
نوری با اشاره به مصوبه شورای عالی فضای مجازی در خصوص دسترسی ۸۰ درصد خانوارها و ۱۰۰ درصد کسب و کارها به پهنباند ثابت تا پایان سال ۱۴۰۴ گفت: هدف گذاری دولت سیزدهم دسترسی ۲۰ میلیون خانوار تا افق ۱۴۰۴ به این فناوری با حمایتهای تشویقی است.