اهواز - ایرنا - مدیر شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان در خصوص فوت کودک ۱۰ ماهه مسجدسلیمانی که بازتاب گسترده آن در فضای مجازی انتقادهایی مبنی بر کمبود امکانات بیمارستان ۲۲ بهمن را درپی داشت، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان دکتر یاسر جلیلی ضمن تسلیت به خانواده کودک متوفی گفت: بیمار کودک ۱۰ ماهه ای بود که دچار مشکل آسپیره (رفتن غذا در نای و ریه ها) شده بود.

وی ادامه داد: بیمار در شرایطی به بیمارستان ۲۲ بهمن مسجد سلیمان رسید که به دلیل نرسیدن اکسیژن به مغز، در پایین ترین سطح هوشیاری و عدم واکنش های مردمک به معاینه قرار داشت. همچنین حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از زمان بروز مشکل آسپیره (رفتن غذا در نای و ریه ها) برای این کودک گذشته بود.

جلیلی افزود: پس از حدود ۲۰ دقیقه تلاش کادر درمان و احیای بیمار، شاهد بازگشت علائم حیاتی بودیم که با دستور متخصصان به icu منتقل شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان ادامه داد: با توجه به اینکه غذای آسپیره شده "سوپ" بوده و ‌عملا امکان خارج سازی از ریه ها وجود نداشت؛ بنابراین پس از ویزیت متخصصان گوش و حلق و بینی، بیهوشی و اطفال، بیمار تحت درمان دارویی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در ادامه تلاش ها برای نجات این کودک، با دستور متخصص اطفال جهت مراقبت بیشتر از ریه ها، بیمار تحت نظر فوق تخصص ریه به وسیله بالگرد به بیمارستان امام اهواز اعزام شد.

مدیر شبکه بهداشت ودرمان مسجد سلیمان اظهار داشت: متاسفانه با توجه به این که زمان طلایی رسیدن کودک به بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان از دست رفته و در این مدت اکسیژن به مغر نرسیده بود، کودک دچار عوارض جدی مغزی گردیده و علیرغم تلاش پزشکان، این کودک در بیمارستان امام اهواز فوت شد.

بیمارستان ۲۲ بهمن واقع در استان خوزستان، شهرستان مسجدسلیمان بیمارستانی است درمانی و وابسته به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز که با ۳۵۰ تخت ثابت در سال ۱۳۳۸ شمسی تأسیس شد.

هم اکنون این بیمارستان دارای بخش‌های اورژانس، داخلی، اطفال، جراحی زنان و زایمان، جراحی عمومی، CCU، ICU، چشم، ENT، ارتوپدی، ارولوژی، قلب، اتاق عمل و دیگر واحدهای پاراکلینیکی و درمانگاهی است.