دزفول-ایرنا- رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دزفول بر ضرورت رفع موانع تولید تاکید کرد و گفت: برای توسعه تولید و رشد اقتصادی باید زمین مورد نیاز برای شهرک‌های صنعتی دزفول اختصاص یابد.

محمد غلامی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای اختصاص زمین ویژه شهرک صنعتی دزفول افزود: این شهرستان زمین برای سرمایه گذاری ندارد و سرمایه گذاران مجبور به اجاره زمین هستند.

وی با بیان اینکه هنگام ورود سرمایه گذاران قول واگذاری زمین داده می‌شود ولی به علت مشکلات موجود این امر محقق نمی‌شود، ادامه داد: با وجود پیگیری‌های فرمانداری و نماینده دزفول و تیم‌های اقتصادی، هنوز اتفاقی برای ایجاد شهرک‌های صنعتی و توسعه آنها در دزفول نیفتاده است.
مدیر شرکت شهرک‌های صنعتی دزفول نیز در این باره با اشاره به اهمیت افزایش زمین شهرک‌های صنعتی این شهرستان اظهارکرد: شهرک صنعتی شماره ۲ دزفول باید توسعه یابد ولی به علت موانع موجود، واگذاری حدود ۸۰ هکتار زمین به این شهرک عملی نشده و در دست پیگیری است.

عباس سقای لوریان صدور ۲ مجوز احداث شهرک صنعتی فناوران در استان خوزستان را یادآور شد و گفت: با پیگیری‌های انجام شده یکی از مجوزها به دزفول داده شد.

وی افزود: با وجود آمادگی برای سرمایه گذاری در این زمینه قرار بود ۲۰۰ هکتار از زمین‌های پشت روستای المهدی به این منظور اختصاص یابد ولی هنوز زمین موردنظر تحویل داده نشده است.

مدیر شرکت شهرک‌های صنعتی دزفول بیان کرد: طی سال‌های گذشته ۱۶۴ هکتار از زمین‌های پادگان باکری دزفول به شهرک‌های صنعتی اختصاص یافته بود که با وجود حفر چاه آب و دیوارکشی پادگان موردنظر ۹۰ هکتار از زمین‌های واگذار شده را پس گرفت.

وی افزود: این اتفاق در حالی رخ داده که مصوبه هیات وزیران و تاکید مقام معظم رهبری درخصوص آزادسازی زمین‌های پادگان‌ها برای رشد تولید موجود است.

سقای لوریان گفت: این پادگان از حدود چهار سال پیش ۹۰ هکتار از زمین‌های واگذار شده را پس گرفته که در این خصوص مشکلاتی ایجاد شده است.

وی افزود: با وجود پیگیری‌های لازم از طریق استانداری، ستاد کل نیروهای مسلح و دیگر نهادهای مربوطه، اقدام علمی در این خصوص انجام نشده است.

مدیر شرکت شهرک‌های صنعتی دزفول بیان کرد: توسعه شهرک صنعتی شماره ۲ دزفول به مساحت حدود ۸۰ هکتار، شهرک صنعتی فن آوران به مساحت حداقل ۲۰۰ هکتار و رفع مشکل زمین حدود ۹۰ هکتاری شهرک صنعتی شماره چهار دزفول با نیروهای مسلح از جمله طرح‌هایی هستند که به رغم تمام پیگیری‌های انجام شده، هنوز هیچ یک از آنها به نتیجه نرسیده است.

وی ادامه داد: با وجود استقبال سرمایه گذاران برای احداث کارخانه تولیدی متأسفانه بدلیل نبود زمین مناسب امکان استقرار در شهرک‌های صنعتی موجود را ندارند.

سقای لوریان تاکید کرد: اگر تعیین تکلیف این زمین‌ها در اولویت مسوولان مربوطه قرار گیرد می‌توان به صدها سرمایه گذار مژده اختصاص زمین داد که درنهایت منجر به ایجاد هزاران فرصت شغلی می‌شود.
به گزارش ایرنا صنایع و کسب و کارهای کوچک و متوسط می‌توانند نقش برجسته‌ای در ایجاد اشتغال برای جوانان شهرستان دزفول داشته باشند؛ صنایعی که اکنون با چالش‌هایی نظیر نبود زمین، اثربخش نبودن تسهیلات، در مرکز استان مواجه هستند.