الناز خدایی فرد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه فروش صنایع دستی تابعی از عرضه و تقاضا است، افزود: این مولفه در حوزه های مختلف به ویژه صنایع دستی نقش اساسی دارد چون به رونق روز افزون آن منتهی می شود.
وی با بیان اینکه در عید نوروز امسال صنایع دستی استان وضعیت فروش بهتری را سپری کرد، اضافه کرد: طبق آمارها میزان فروش صنایع دستی در نوروز امسال سه میلیارد تومان بود و بیشترین خرید اقلام نیز به ترتیب به چاقو، مس و زیورآلات سنتی اختصاص داشت.
این مسوول با بیان اینکه طبق برنامه ریزی ها در نوروز امسال، بازارچه صنایع دستی با ۶۸ غرفه در ۱۰ نقطه استان ایجاد شد، ادامه داد: این بازارچهها در شهرستانهای طارم، خدابنده، سلطانیه، زنجان، ابهر و خرمدره دایر شد که استقبال گردشگران و مسافران را به دنبال داشت.
وی اظهار داشت: همه ساله شمار فروشگاه های صنایع دستی استان به دلیل استقبال زیاد گردشگران و مسافران در حال افزایش است که این مهم از نقاط قوت گردشگری و اقتصادی استان به شمار می رود.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی زنجان گفت: هر چند مشکلاتی در حوزه صنایع دستی استان وجود دارد اما تلاش می شود این حوزه بیشتر و بهتر از گذشته به فعالیت های خود ادامه دهد.
این مسوول خاطر نشان کرد: در زمان حاضر ۵۵ رشته صنایع دستی در استان فعال است که ملیله کاری، چاروق دوزی، چاقوسازی، مسگری، قلمزنی، گلیم بافی، گیوه بافی و مصنوعات چرمی از مهمترین آنها به شمار می رود.