به گزارش ایرنا از سازمان اداری و استخدامی کشور، «علیرضا علیخانزاده» اظهار داشت: کیفیت جذب نیرو در این دوره از آزمونهای استخدامی، با حضور کانونهای ارزیابی ویژه استخدام بالاتر رفته است. شکل کلی آزمونها از امتحان کتبی و مصاحبه صرف خارج شده و ابزارهای جذب و سنجش مهارتهای افراد، متفاوتتر از قبل در نظر گرفته شده است.
وی با تاکید بر افزایش سرعت جذب بعد از آزمون و به نتیجه رساندن آن، گفت: در این دوره گلوگاههای فرایند گزینش و ارزیابی شناسایی شده و سرعت جذب افزایش پیدا کرده است.
رئیس امور جذب، بهکارگیری و رشد سازمان اداری و استخدامی در خصوص چگونگی کوتاهتر شدن زمان استخدام از اعلام قبولی تا شروع فعالیت، توضیح داد: با اعلام نتایج آزمون، همزمان با مصاحبه، اسامی قبولشدگان به گزینش دستگاهها هم اعلام میشود تا بررسی پروندههای استخدامی در زمان کمتری صورت گیرد.
راهاندازی سامانه «امتحانات» در آینده نزدیک
علیخانزاده از راهاندازی سامانهای با عنوان سامانه «امتحانات» در آینده نزدیک خبر داد و گفت: برنامهریزی کردهایم تا آخر سال از سامانه «امتحانات» رونمایی کنیم تا در دادهپردازی در مجموعه دولت یکپارچگی ایجاد شود و آن زمان است که فرایند استخدام میتواند در دو ماه انجام شود.
وی اعلام کرد: در روزهای آتی صفحهای در سایت سازمان اداری و استخدامی کشور راهاندازی میشود که مرجع اصلی برای اعلام و اطلاعرسانی آزمونهای استخدامی خواهد بود.
این مقام مسوول بهار امسال را بهار آزمونهای استخدامی خواند و افزود: بخشی از دفترچههای آزمونهای استخدامی که در بهار امسال قرار است برگزار شود، در اسفندماه منتشر شده و بخشی دیگر در روزها و ماه آتی منتشر میشود.
علیخانزاده در خصوص تعداد صدور مجوز استخدام برای دستگاههای اجرایی کشور اعلام کرد: صدور مجوز استخدام آموزگاری در وزارت آموزش و پرورش برای ۲۸ هزار و ۱۸ نفر، بانک ملی برای ۱۸۳۲ نفر، شرکتهای تابع وزارت نفت ۳۴۲۰ نفر و آزمون دبیری و هنرآموز و مدارس استثنایی آموزش و پرورش برای ۲۸ هزار و ۸۶۶ نفر صادر شده است.
رئیس امور جذب، بهکارگیری و رشد با اشاره به برگزاری آزمون مشترک دهم برای ۱۶ دستگاه اجرایی در کل کشور گفت: در این آزمون ۵۰۲۲ نفر جذب ۱۶ دستگاه اجرایی خواهند شد که ۵ خردادماه آزمون آن برگزار میشود.
۱۰۰ هزار نفر از طریق آزمونهای استخدامی جذب دولت میشوند
وی افزود: سازمان تات، سازمان ثبت اسناد، وزارت راه و شهرسازی، گمرک، سازمان شیلات، سازمان پزشکی قانونی، شرکت زیرساخت، پست بانک، دستگاههای اجرایی استان سیستان و بلوچستان، سازمان ملی استاندارد، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان ملی بهرهوری، سازمان علوم و زمین، بانک توسعه صادرات، سازمان نقشهبرداری، سازمان امور مالیاتی از جمله ۱۶ دستگاههای متقاضی نیرو هستند.
علیخانزاده با اشاره به اینکه در مجموع طی ماههای آتی بیش از ۱۰۰ هزار نفر از طریق آزمونهای استخدامی جذب دولت میشوند، تصریح کرد: برگزاری آزمونهای دیگر منوط به تامین اعتبار از طرف دولت و سازمان برنامه و بودجه است و اگر اعتبار تامین شود تا آخر سال باز هم آزمون استخدامی خواهیم داشت.
وی تفاوت این دوره با دورههای قبل در صدور مجوز استخدامی را تشریح کرد و گفت: در حال حاضر جذب بر اساس تحلیل نیاز نقطهای دستگاه و با کار کارشناسی دقیق انجام شده است که چگونه، چه تعداد و به چه محلهایی مجوز استخدام داده شود.
رئیس امور جذب سازمان اداری و استخدامی کشور در پایان، عدالت در صدور مجوز استخدام را اساس کار این دوره از جذب برای دستگاههای اجرایی کشور عنوان کرد و گفت: قانون جوانی جمعیت و مناطق کمتر توسعه یافته و کمتر برخوردار مبنای صدور مجوز استخدام در این دوره بوده است.