علی پناهی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به بررسی و تحلیل آخرین نقشهها و خروجی مدلهای پیش یابی هواشناسی، جو استان تا روز سه شنبه نسبتاً پایدار بوده و پدیده غالب پوشش ابر و وزش باد قابل ملاحظه در بعدازظهرها بخصوص برای روز سه شنبه است که البته طی این مدت امکان بارشهای خفیف و پراکنده در برخی از نقاط استان وجود دارد که از نظر مقدار قابل توجه نیست.
وی افزود: با توجه به افزایش سرعت وزش باد تا روز سه شنبه بر روی عراق و سوریه، شرایط شکل گیری گرد و خاک بر روی این مناطق وجود داشته و انتقال بخشی از آن به سطح استان دور از انتظار نیست.
معاون توسعه پیشبینی هواشناسی کردستان با بیان اینکه از اواخر وقت روز سهشنبه شاهد عبور موج فعال بارشی از نیمه غربی کشور خواهیم بود، گفت: این سامانه موجب ابری شدن آسمان، مه، وزش باد گاهی شدید، در بعضی از ساعات رگبار شدید باران و رعد و برق، در برخی نقاط بارش تگرگ و در گردنه ها و ارتفاعات و مناطق سردتر استان (بیشتر نواحی غربی و مرکزی) بارش برف و کولاک خواهد شد.
وی ادامه داد: بر این اساس، بارشها کل استان را در بر خواهد گرفت ولی از لحاظ مقدار طی بازه زمانی ظهر چهارشنبه تا بعد از ظهر پنجشنبه و برای نیمه غربی و برخی از نواحی جنوبی استان شدید برآورد می شود که موجب آبگرفتگی معابر شهری و روستایی و سیلابی شدن مسیلها و رودخانهها نیز خواهد شد.
اداره کل هواشناسی کردستان دارای ۲۲ ایستگاه هواشناسی شامل ۹ ایستگاه سینوپتیک (هر ساعت یک بار تغییرات هواشناسی در آن اندازه گیری و ثبت میشود) و ۱۳ ایستگاه اقلیمشناسی، ۷۹ ایستگاه بارانسنجی و سه ایستگاه جادهای است و این ایستگاهها در طول شبانه روز پارامترهای هواشناسی را اندازهگیری، ثبت و مخابره میکنند.