به گزارش خبرنگار ایرنا منصور بیجار شامگاه دوشنبه در جلسه راهبری و برنامه ریزی شهرستان فنوج اظهارداشت: اجرای راه فرعی بین شهرستان فنوج و لاشار از اولویتهای اجرایی امسال است و در این مسیر حدود سه دستگاه پل بزرگ، بیشاز ۴۰۰ آبرو و تعدادی ابنیه فنی نیمه تمام وجود دارد که قرار هست اجرای این طرح در ۲ فاز و ۲ قطعه در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: شهرستان فنوج برای خارج شدن از بن بست نیازمند اتصال به جاده ترانزیتی نیکشهر- ایرانشهر در محدوده تنگ سرحه است، این مهم مورد توجه دولت سیزدهم قرار گرفته و با اختصاص اعتبار لازم بزودی تکمیل و آسفالت میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شهرستان فنوج از نظر شاخصهای توسعهای، امکانات رفاهی و دولتی از محروم ترین نقاط این استان و حتی کشور است که از کم آبی، نبود اینترنت پرسرعت در روستاها، خاکی بودن راههای روستایی و معابر شهری، عدم اجرای طرح هادی، نبود سوخت، کمبود سهمیه گازمایع و نفت سفید، فضاهای آموزشی، بهداشتی و درمانی و کمبود جایگاه سوخت شدیدا رنج میبرد.
فنوج با گذشت حدود ۱۰ سال از ارتقا به شهرستان همچنان از محروم ترین مناطق بوده و برای ارتقای شاخصها نیازمند توجه بیشتر مسوولان استانی و کشوری است.
سرپرست فرمانداری فنوج نیز اظهارداشت: دولت با آسفالت ۳۵ کیلومتر راه فنوج به تنگ سرحه میتواند توسعه منطقه را رقم بزند چرا که این کار علاوهبر خارج شدن از بن بست، سبب کاهش مشکلات و به حداقل رسیدن گرفتاریهای روزمره و هموار شدن مسیر توسعه و آبادانی این شهرستان میشود.
محمدیونس حقانی افزود: شهرستان فنوج با ۶۲ هزار نفر جمعیت و ۱۴۹ روستا، ۹۴ روستای آن فاقد شبکه آبرسانی، ۵۷۷ کیلومتر راه روستایی خاکی هست و طرح هادی در ۸۸ روستا اجرا نشده است.
وی ادامه داد: ۸۳ روستا نیازمند اینترنت پرسرعت، احداث زمین چمن مصنوعی در ۴۲ روستا و آسفالت حداقل ۶۵ کیلومتر کوچه و خیابان در شهرهای فنوج و شهر کتیچ از ضرورتهاست.
در این جلسه یکی دیگر از موضوعاتی که مورد بحث و بررسی قرار گرفت تأمین منابع آبی برای مجتمع های مرغداری و شهرک های کشاورزی در فنوج بود که فرماندار این شهرستان نیز ضمن ارائه گزارشی از نیازهای حوزه و استماع دیدگاه و نظرات مسوولان دستگاههای اجرایی مرتبط، تصمیماتی در این خصوص اتخاذ شد.