کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه تاکید کرد: باید توجه به زلزله خیز بودن استان و اهمیت سلامت شهروندان، انجام بیمه حوادث برای واحدهای مسکونی از سوی دولت الزامی شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «افشین یگانه» عصر سه‌شنبه در نشست بررسی وضعیت بیمه منازل مسکونی شهری و روستایی و افزایش ضریب نفوذ بیمه‌ای استان که با حضور مدیران دستگاه‌های عضو برگزار شد؛ به ضرورت ورود دولت برای الزامی کردن بیمه های حوادث تاکید کرد و گفت: باید توجه به زلزله خیز بودن استان و اهمیت سلامت شهروندان، انجام بیمه حوادث برای واحدهای مسکونی از سوی دولت الزامی شود. مشابه اتفاقی که در مورد بیمه خودرو رخ داده است.

ای مقام مسوول افزود: از میان بیش از ۵۰ مخاطره طبیعی در کشور امکان وقوع ۱۴رخداد آن در استان کرمانشاه وجود دارد و این رقم بسیار نگران کننده است.
وی اظهار داشت: هر چند کرمانشاه تجربه تلخ وقوع حوادث ویرانگری مانند زلزله، سیل و یا آتش سوزی را دارد ولی متاسفانه میزان ضریب نفود بیمه در برابر حوادث در استان در مقایسه با استان‌هایی مانند اصفهان، فارس و آذربایجان شرقی بسیار کم است.
یگانه یادآور شد: حتی کسانی که منزل مسکونی آن ها در زلزله آبان ۹۶، خسارت دیده است نیز تمایل چندانی به استفاده از بیمه های حوادث ندارند.
وی ادامه داد: در زلزله سرپل ذهاب، مجموعه های پرورش ماهی به دلیل اینکه تحت پوشش بیمه نبودند، دچار ضررهای مالی زیادی شدند و چنین اتفاق های مشابهی در آتش سوزی و یا سیل هم رخ داده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه تصریح کرد: در این حوادث ناگوار سرمایه های افراد بسیاری برباد رفته بدون اینکه آن‌ها تحت پوشش بیمه خاصی باشند تا در بزنگاه های این‌چنینی از آن استفاده کنند.
وی گفت: بخشی از این عدم اقبال به ضعف در فرهنگ سازی و همچنین اطلاع رسانی ضعیف پیرامون مزیت های بیمه های حوادث باز می‌گردد و بسیاری از مردم از این مزایای حمایتی بی اطلاع هستند که باید از طریق رسانه ها در این زمینه اقدام شود.
یگانه ادامه داد: شرکت‌های بیمه ای با مجموعه ها و شرکت‌های دولتی و خصوصی برای بیمه کارکنان آن‌ها، قراردادهای سالیانه دارند و می‌توانند مواردی مانند بیمه ساختمان مسکونی در مقابل حوادث را هم در این قراردادها بگنجانند.
وی اضافه کرد: همچنین این شرکت ها می توانند با ارایه مشوق هایی مانند تخفیف های مناسب و یا قسطی کردن مبلغ بیمه، مردم را تشویق به استفاده از این بیمه ها کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه، همچنین بر ضرورت عمل به مفاد قراردادها توسط صندوق های بیمه تاکید کرد و گفت: متاسفانه برخی از مجموعه های بیمه ای در زمان بروز خسارت به تعهدات بیمه‌ای خود به شکل کامل عمل نمی کنند و به همین دلیل زیان‌های اقتصادی قابل توجهی متوجه فرد بیمه شونده می شود و اینگونه موارد باعث عدم اقبال مردم خواهد شد.
در این نشست مقرر شد، اداره اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه یک برنامه مدون برای گسترش ضریب نفوذ بیمه در جامعه تدوین و ارایه دهد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت و بیش از ۲۴ هزار کیلومتر مربع مساحت دارای ۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.