محمدیونس حقانی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: مدیران دستگاههای اجرایی نسبت به پیگیری جهت جذب اعتبارات عمرانی ۱۴۰۱ تا قبل از پایان سال مالی اقدام کنند.
وی بیان کرد: چرا شهرستان فنوج و گرفتار مشکلات فراوان و با ضعیف ترین زیرساختها بویژه در بحث راه از اعتبارات توسعه سواحل مکران محروم و سهم آن صفر است این در حالیست که شهرستان همجوار آن از اعتبارات میلیاردی توسعه سواحل مکران بهرهمند و سهیم است.
سرپرست فرمانداری فنوج افزود: شهرستان فنوج با ۶۲ هزار نفر جمعیت و ۱۴۹ روستا، ۹۴ روستای آن فاقد شبکه آبرسانی، ۵۷۷ کیلومتر راه روستایی خاکی دارد و طرح هادی در ۸۸ روستا اجرا نشده است.
وی ادامه داد: ۸۳ روستا نیازمند اینترنت پرسرعت، احداث زمین چمن مصنوعی در ۴۲ روستا و آسفالت حداقل ۶۵ کیلومتر از کوچه و خیابان شهرهای فنوج و شهرکتیچ از ضرورتهاست.
حقانی با بیان اینکه فنوج باید از اعتبارات توسعه سواحل مکران بهرهمند شود، این شهرستان از نیکشهر منتزع شده و هماینک بخش بنت در فاصله چند کیلومتری از موهبت اعتبارات کلان توسعه سواحل مکران بهره میبرد، افزود: انتظار داریم فنوج هم از این طرح بهره مند شود و قطعا در این خصوص پیگیریهای لازم انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: جلسات کمیته برنامهریزی شهرستان با دستور کار برنامهریزی جذب و تخصیص اعتبار برگزار شده و امیدواریم مسوولان فنوج را ویژه ببینند.
سرپرست فرمانداری فنوج اظهارداشت: با توجه به اینکه از مجموعه اعتبارات سفر رئیس جمهور تخصیصی برای فنوج صفر بود با پیگیریهای انجام شده در سه ماهه اخیر مبلغ خوبی برای راههای شهرستان اختصاص یافت.
وی با اشاره به اینکه درصد تخصیص اعتبارات ۱۴۰۱ شهرستان فنوج در اکثر طرحها ۱۰۰ درصد است از توجه و همکاری معاونت عمرانی استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قدردانی می شود.
حقانی ضمن تاکید بر اینکه کمیته برنامهریزی سند توسعه و نقشه راه فنوج است، افزود: فلسفه وجودی مسوولان در قبال مسوولیتها و وظایف، خروجی در میزان تخصیص اعتبار است؛ مدیران دستگاهها باید در راستای تحقق برنامهها این کمیته و جذب اعتبارات ابلاغی تلاش و تا پایان اردیبهشت ماه سالجاری نسبت به تهیه و تعیین اولویتهای پروژهای عمرانی اقدام کنند.
وی گفت: جلسه بررسی میزان جذب اعتبارات ۱۴۰۱ هر ۱۵ روز جهت بررسی میزان پیشرفت پروژه ها برگزار می شود تا بتوانیم شاخص ها را در تمام زمینه افزایش دهیم.