سید احسان عسکری روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: البته تا پایان فرودین ماه امسال نیز فرصت ثبت مابقی اشتغال های ایجاد شده در سامانه رصد وجود دارد.
وی افزود: با توجه به اینکه تسهیلات تبصره ۱۸ با تاخیر اعلام شد رقم زدن اشتغال ۱۲ هزار و ۷۰۰ نفر بدون بهره گیری از تسهیلات یاد شده ، عدد قابل قبولی می باشد که با تلاش زیاد محقق شده است.
عسکری بیان کرد: برای سال ۱۴۰۲ نیز بیش از ۱۰ هزار اشتغالزایی هدفگذاری شده که با استفاده از منابع موجود امید است بتوانیم این اشتغالها را محقق کنیم.
معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در فضای اقتصادی کشور به ویژه کهگیلویه و بویراحمد، نیاز به بهبود فضای کسب و کار امری حیانی است که مدیران دستگاههای اجرایی باید این موضوع را در اولویت کاری خود قرار دهند.
وی ادامه داد: نرخ بیکاری کشور در تابستان و پاییز سال ۱۴۰۱ به ترتیب ۸.۹ و ۸.۲ بود ، اما در کهگیلویه و بویراحمد در تابستان و پاییز، ۸.۷ و ۷.۶ بوده است.
سال ۱۴۰۰ تعهد اشتغال استان ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر بوده که تنها برای ۲ هزار و ۴۰۰ نفر اشتغال ایجاد شد ولی سال ۱۴۰۱ اشتغال ایجاد شده در سطح استان تفاوت معناداری با سال گذشته دارد.
به گفته کارشناسان ضعف زیرساختهای ارتباطی، توزیع نامتوازن جمعیت و افزایش روزانه جمعیت یاسوج، بالا بودن مصارف نسبت به منابع بانکی، نبود سرمایهگذاری شرکتهای مادر تخصصی در استان و غیرفعال بودن واحدهای صنعتی از چالشهای پیشرو برای رشد اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد بشمار می رود.
استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد دارای ۹ شهرستان، ۱۷ شهر و حدود یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه است.