شهرکرد- ایرنا-نخستین نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی پاسخ به بحران چهارمحال و بختیاری شبانگاه چهارشنبه ۲۳ فروردین‌ماه با تاکید بر حفظ آماده‌باش همه نیروهای امدادی و راهداری به ریاست استاندار برگزار شد.

به گزارش ایرنا، تجربه چهارمحال و بختیاری در سیلاب تابستان و بارش برف شدید در زمستان پارسال و رویکرد مدیریتی ستاد بحران در این ۲ رخداد نشان داد که نشست‌های ستادی پیش از وقوع بحران‌های طبیعی، از اهمیت بالایی برخوردار است.

با اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر ورود یک سامانه بارشی از غرب کشور به چهارمحال و بختیاری از چهارشنبه شب و بارش آن در روز پنجشنبه، باعث شد نخستین نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی پاسخ به بحران چهارمحال و بختیاری با مدیریت شخص استاندار برگزار شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: یک‌هزار نفر از نیروهای راهداری و امدادی برای خدمات‌رسانی در هنگام فعالیت سامانه بارشی جدید در استان به‌حالت آماده‌باش کامل درآمدند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی حیدری شامگاه چهارشنبه در نخستین ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی پاسخ به بحران چهارمحال و بختیاری در سال‌جاری تاکید کرد: حجم و شدت بارندگی‌های اخیر در مناطق مختلف استان قابل‌توجه است.

وی افزود: به‌همین منظور دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی پاسخ به بحران چهارمحال و بختیاری از ۲ روز قبل سامان‌دهی شده و برای خدمات‌رسانی در زمان فعالیت سامانه بارشی جدید استان به حالت آماده‌باش کامل درآمده‌اند.

حیدری تصریح کرد: تا پایان فعالیت سامانه بارشی جدید در چهارمحال و بختیاری تمامی مرخصی‌ها و ماموریت‌های اعضای ستاد لغو شده است.

وی یادآور شد: هم‌اکنون ۵۸ پایگاه جاده‌ای، شهری و بین‌شهری اورژانس، ۱۸ پایگاه جمعیت هلال‌احمر و ۳۱ پایگاه راهداری در مناطق مختلف چهارمحال و بختیاری در آماده‌باش کامل قرار دارد.

سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: با توجه به هشدارهای هواشناسی مبنی بر شدت بارش‌های ناشی از فعالیت سامانه بارشی جدید تمامی اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی پاسخ به بحران استان و شهرستان‌ها در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند.

خسرو کیانی تاکید کرد: هم‌اکنون امکانات و تجهیزات مورد نیاز برای مقابله با خسارت‌های ناشی از فعالیت سامانه بارشی جدید در چهارمحال و بختیاری بسیج شده‌اند.

وی اظهار داشت: براساس پیش‌بینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری در این سامانه، بارش‌ها زیادی در مدت زمان کم آسمان استان را فرا می‌گیرد.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: سامانه بارشی جدید از دریای مدیترانه آمده و رطوبت خود را از دریای سرخ و اقیانوس هند گرفته و از شمال‌غرب کشور وارد این استان شده است.

مهران چراغ‌پور تصریح کرد: بیشتر بارش‌ها ناشی از فعالیت این سامانه در چهارمحال و بختیاری به‌صورت باران است و در ارتفاعات و برخی مناطق مستعد استان بارش جزیی برف و تگرگ وجود دارد.

به گزارش ایرنا، براساس پیش‌بینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری مناطقی از شهرستان‌های شهرکرد، اردل، کوهرنگ، فارسان، لردگان، کیار و بن در مسیر سامانه بارشی جدید قرار دارد.