شهلا پایسته روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: کشفیا حدود ۱.۵ ماه است که در بیمارستان خاتم الانبیاء تهران بستری شده و وضعیت عمومی وی رو به بهبود است ولی بی قراری می کند که البته دلتنگ تبریز و دوستان خود است.
وی با تشکر از استاندار آذربایجان شرقی که چندی پیش به عیادت این جانباز فداکار آمده بودند، گفت: عفونت سلولیت کشفیا(نوعی عفونت پرتقالی شکل در دست) بر طرف شده و بر اساس آخرین آزمایش های پاتولوژی انجام شده توسط پزشک معالج، مشخص شده که خوشبختانه هیچ نوع بیماری سرطان خون متوجه حاج علی نیست.
وی ادامه داد: پزشکان به دنبال منشاء عفنونت بدن حاج علی هستند ولی در هر صورت بیماری تحت کنترل است و شائبه و شایعات مطرح شده در خصوص بیماری سرطان حقیقت ندارد.
به گزارش ایرنا، حاج علی کشفیا که از ۱۸ اسفند در بیمارستان بستری است، جانباز ۷۰ درصد جنگ تحمیلی بوده که در سال ۱۳۶۳ بر اثر انفجار مین به درجه جانبازی نائل شده و افتخارات زیادی از جمله قهرمانی در چهار دوره پارالمپیک در رشته والیبال نشسته را در کارنامه خود دارد.
علی کشفیا والیبالیست تبریزی متولد ۱۳۴۲ در جنگ ایران و عراق در اولین روز سال ۱۳۶۳ براثر انفجار مین در نوار مرزی سردشت، دچار قطعی دو پا از ناحیۀ بالای زانو، تخلیۀ چشم راست، جراحت شدید در دست چپ و ناشنوایی گوش راست شد.
از ۱۳۶۳ شروع به تمرین کرد و در ۱۳۶۴ عضو تیم ملی والیبال نشسته ایران شد، او برندۀ مدالهای زیر است: چهار مدال طلای قهرمانی پارالمپیک (سئول، ۱۹۸۸؛ بارسلون، ۱۹۹۲؛ آتلانتا، ۱۹۹۶، سیدنی، ۲۰۰۰)، چهار مدال طلای قهرمانی جهان (نروژ، ۱۹۸۵؛ هلند، ۱۹۹۰؛ آلمان، ۱۹۹۴؛ تهران، ۱۹۹۸)، مدال طلای مسابقات قهرمانی اروپا (اسپانیا، ۱۹۹۳) چهار مدال طلای تورنمنت بینالمللی هامبورگ، مدال طلای تورنمنت بینالمللی لورکوزن (۱۹۹۳)، دو مدال طلای جام بوداپست، مدال طلای جام بینالمللی یوگسلاوی (۱۹۸۷)، مدال طلای قهرمانی آسیا ـ اقیانوسیه (۱۹۹۵)، در ۲ دوره پارالمپیک (بارسلون، ۱۹۹۳ و آتلانتا، ۱۹۹۶) پرچمدار کاروان ورزشی ایران و در پارالمپیک آتن (۲۰۰۴) سرپرست تیم ملی والیبال نشسته ایران بود.
او در سال ۲۰۰۰ به انتخاب کمیتۀ بینالمللی المپیک (لوزان) یکی از پنج ورزشکار برتر قرن ایران معرفی شد.