به گزارش خبرنگار ایرنا، جواد کرمی روز پنجشنبه در جلسه تنظیم بازار مرغ آذربایجان غربی افزود: این استان دارای مزیتهایی است که دسترسی به مرغ گرم به علت برخورداری از چندین واحد مرغداری گوشتی و منجمد بطور همزمان و دارا بودن زنجیره های کامل از جمله این مزیتها است.
وی اضافه کرد: با توجه به شرایط فعلی و تقاضای شهروندان سعی می شود نیاز آنان تامین شود و در این راستا با تشدید نظارت بر بازار و تخصیص مدیریت ۲ کشتارگاه به اداره صمت و مابقی کشتارگاه ها به جهاد کشاورزی موضوع مدیریت شود.
کرمی با اشاره به اینکه فروشگاههای زنجیرهای و تعاونیهای تولید نقش مهمی در مدیریت توزیع و فروش مرغ گرم دارند، گفت: توزیع عمده مرغ در ۲ خیابان و منطقه ارومیه نباید ملاک برای ارزیابی کمبود یا وفور مرغ باشد این موضوع باید با توزیع مرغ گرم به صورت تمرکز زدایی شده از یک نقطه انجام شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت: روز گذشته ۲۰۱ تن مرغ گرم در استان تولید و توزیع شد که حجم زیادی از آن در ارومیه بوده است.
خسرو شهبازی ادامه داد: به علت ماه مبارک رمضان مصرف گوشت مرغ افزایش یافته و شهروندان نیز به علت جو روانی ایجاد شده تقاضای بیشتری برای خرید دارند که باید مدیریت شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی تاکید کرد: یک هزار و ۱۰۰ تُن گوشت مرغ منجمد در سردخانهها توسط بخش خصوصی و دولتی این استان برای توزیع در بازار ذخیره سازی شده است.
در ادامه این نشست در زمینه نحوه توزیع و عرضه مرغ پیشنهاداتی توسط حاضران ارائه شد.