ارومیه - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای آذربایجان غربی گفت: پارسال در مجموع یک میلیون و ۱۲۰ هزار و ۱۶۶ نفر ساعت آموزش فنی و مهارتی به کارآموزان در مراکز دولتی و بخش خصوصی استان ارائه شد.

به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌غربی، صلاح خان احمدزاده اظهار کرد: این میزان آموزش به ۵۳ هزار نفر در رشته‌های مختلف داده شده است.

وی افزود: از این تعداد ۲۸ هزار و ۲۲۴ نفر در بخش دولتی آموزش دیدند که شامل گروه‌های هدف دانشجویان، دانش آموزان، زندانیان، افراد دارای معلولیت، زنان سرپرست خانوار و اعضای خانواده‌شان، آسیب دیدگان اجتماعی، معتادین بهبود یافته، ساکنین مناطق روستایی و مرزی، متقاضیان مهارت آموزی، سربازان وظیفه، مشمولان بیمه بیکاری، دانش‌آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی، شاغلین بنگاه‌های اقتصادی، کودکان کار و خیابانی، عشایر، زنان خانه دار، ساکنین سکونتگاه‌های غیررسمی استان است.

خان احمدزاده در تشریح سیاست‌ها و اولویت‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در سال جدید گفت: رشد اقتصادی مستلزم رشد درآمدی و افزایش بهره‌وری است.

به گفته وی، در این راستا افزایش سرمایه‌گذاری از طریق استفاده حداکثری از فرصت مولدسازی، ادامه واگذاری در قالب ماده ۲۷، جذب تسهیلات تبصره ۱۸و تبصره ۱۶، افزایش واگذاری‌ها کارگاه‌ها و فضاهای قابل واگذاری، افزایش درآمدهای حاصل از فروش تولیدات و خدمات تبصره ۷۵ در دستور کار این اداره کل و مراکز آموزشی تابعه قرار گرفت.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌غربی با تاکید بر ضرورت افزایش بهره‌وری، فعالیت بیش از پیش کمیته بهره‌وری این اداره کل را از دیگر اولویت‌ها برشمرد و ادامه داد: بررسی مجدد شرح وظایف کارکنان و افزایش مسوولیت‌پذیری، به اشتراک‌گذاری ایده‌ها، استقرار سیستم ارزشیابی کارکنان، هم‌افزایی درون و برون سازمانی، افزایش کارایی سیستم، گسترش و توسعه اقدامات کیفی، توسعه فردی سرمایه انسانی و بهینه‌سازی فرایندها از جمله اقدامات در این راستا است.

خان احمدزاده همچنین استفاده حداکثری از ظرفیت‌های خیرین برای مهارت آموزی و اشتغال‌پذیری جوانان را از دیگر اهداف و برنامه‌های این اداره‌کل دانست.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌غربی اضافه کرد: علاوه بر آموزش در کارگاه‌های آموزشی بخش دولتی، بیش از حدود ۷۰۴ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای زیر نظر اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای در استان فعالیت دارند.

وی یادآور شد: بر اساس استانداردهای سازمان از این تعداد ۳۲ آموزشگاه مختص برادران و ۴۳۴ آموزشگاه خواهران و ۲۳۸ آموزشگاه بصورت ۲ منظوره به ارائه آموزش‌های مهارتی مشغول هستند.

خان احمدزاده تاکید کرد: این آموزش‌ها توسط ۶۲۰ مربی زن و ۳۳۶ مربی مرد در بخش خصوصی به کارآموزان ارائه می‌شود.

به گفته وی، پژوهش و آموزش در حوزه مشاغل آینده و آینده مشاغل، اولویت برنامه‌های مهارتی سازمان فنی و حرفه‌ای استان در سال‌جاری است.