قزوین - ایرنا - مدیرکل بیمه سلامت قزوین با اشاره به حمایت از بیماران مبتلا به تالاسمی، گفت: سال گذشته حدود هشت میلیارد ریال از سوی این بیمه در قالب خدمات بستری، ویزیت، دارو و سایر موارد پزشکی جهت حمایت از بیماران مبتلا به تالاسمی در این استان هزینه شد.

دکتر پیمان قجربیگی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در راستای حمایت از بیماران مبتلا به تالاسمی طی سال گذشته ۲ میلیارد و ۴۸۰ میلیون ریال در بخش خدمات بستری و پنج میلیارد و ۴۷۰ میلیون ریال نیز در بخش ویزیت، خدمات پاراکینیک، دارو و ویزیت از سوی بیمه سلامت قزوین هزینه شده است.

به گفته وی، این میزان هزینه از بیماران مبتلا به تالاسمی در سال ۱۴۰۰ بالغ بر چهار میلیارد و ۹۱۰ ریال بود که با توجه به ادامه و حمایت از این بیماران، بیمه سلامت سال گذشته در این بخش با افزایش ۶۳ درصدی اعتبارات در این بخش روبرو بود.

قجربیگی با اشاره به اینکه ۵۸ بیمار مبتلا به تالاسمی در استان قزوین از خدمات بیمه سلامت استفاده می کنند، خاطرنشان کرد: حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج یکی از مهمترین وظایف و ماموریت های بیمه سلامت بوده که به طور ویژه نیز در دست اقدام است.

وی ادامه داد: تالاسمی در سال ۷۶ به عنوان اولین بیماری صعب العلاج در کشور به ثبت رسید و از آن زمان تاکنون نیز خدمات مناسبی در بخش دارویی، بستری بیماران و سایر خدمات پزشکی به آنان ارایه می شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان تاکید کرد: بیماران مبتلا به تالاسمی بدون پرداخت هیچ گونه مبلغی، تحت پوشش بیمه سلامت قرار می گیرند و هزینه های بستری و سرپایی مرتبط با آنان به طور ۱۰۰ درصد از محل تعرفه های دولتی نیز تحت پوشش بیمه سلامت قرار می گیرد.

قجربیگی با اشاره به روند ارایه خدمات به بیماران مبتلا به تالاسمی و سایر بیماران خاص و صعب العلاج در استان، افزود: قالب هزینه ها در بسته های خدماتی که در سامانه های الکترونیک بیمه سلامت پیاده سازی شده، لحاظ می شود و در صورتی که بیماران تحت پوشش سایر سازمان های بیمه گر پایه، هزینه ای افزون بر سهم بیمه پایه و تکمیلی خود متحمل شوند، مدارک خود را به میز خدمت اداره کل بیمه سلامت ارایه داده و پذیرش مدارک در میز خدمت به صورت آنی صورت می پذیرد.

وی ادامه داد: پس از تحویل مدارک، بررسی آن در کمیته ای متشکل از نمایندگان کمیته امداد، سازمان تامین اجتماعی، بیمه سلامت، بیمه نیروهای مسلح، معاونت غذا و دارو و معاونت درمان علوم پزشکی مطرح می‌شود.

قجربیگی اضافه کرد: بعد از تایید این کمیته، پرونده بیمار جهت تایید نهایی به کارگروهی که با حضور مدیران کل بیمه سلامت، سازمان تامین اجتماعی، نیروهای مسلح، کمیته امداد، دفتر امور اجتماعی استانداری، رییس دانشگاه علوم پزشکی و نماینده نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برگزار می شود، ارسال خواهد شد.

مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین یادآور شد: بعد از تایید پرونده بیماران مذکور در کمیته و کارگروه استانی، هزینه های پرداختی آنان تا میزان ۹۵ درصد از طریق صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج جبران می شود.