سرهنگ رسول جلیلیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پرونده های متعددی درخصوص هک شبکه مجازی از کاربران و دنبال کننده های آنها به پلیس فتا ارجاع می شود که بیشترین عامل آن کوتاهی و سهل انگاری کاربران است که نکات امنیتی در فضای مجازی را رعایت نمی کنند.
وی اضافه کرد: کاربران از کلمات عبور ضعیف و یا شماره تلفن و یا تاریخ تولد برای رمز عبور شبکه های اجتماعی خود استفاده می کنند که را ههای دستیابی به کلاهبرداران و هکرها را هموار می کنند.
جلیلیان خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که سبب می شود اکانت کاربران هک میشود، استفاده از نرمافزارهایی برای افزایش تعداد فالور، لایک یا کامنت است.
وی گفت: مجرمان با تحریک احساسات کاربران و با ارسال پیام هایی مبنی بر درخواست کمک مالی به دلایل مختلف از فالوورهای (مخاطبان) آنها کلاهبرداری می کنند .
رییس پلیس فتا البرز بیان داشت: کاربران چنانچه درخواست کمک از طرف دوستان خود در فضای مجازی دارند قبل از اقدام حتما با آنها تماس و سپس اقدام به کمک کنند.
وی تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از اینگونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اعلام کنند.