به گزارش شامگاه شنبه ایرنا از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، آیتالله مصطفی محامی در دیدار حسنعلی میرعبدی مدیرکل آموزش و پرورش و میثم لکزایی مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان اظهارداشت: طبق آمارهای ارائه شده دانشآموزان رشد فزایندهای در استان دارند که باید برای تاثیرگذاری و ماندگاری آنها چه در بخش سخت افزاری که بر عهده سازمان نوسازی مدارس و چه در بخش نرمافزاری که برعهده آموزش و پرورش است تلاشهای بیشتری صورت گیرد.
امام جمعه زاهدان افزود: در اتفاقات اخیر کشور برخی دانشآموزان در میدان دیگری بودند که این نشان دهنده کمکاری آموزش و پرورش، حوزه علمیه و دستگاههای فرهنگی است چرا که اگر تعلیم و تربیت به درستی انجام میگرفت خروجی کار اینگونه نبود.
وی بیان کرد: اگر ما امروز خواهان یک جامعه پیشرفته هستیم باید سنگ بنای این جامعه توسط آموزش و پرورش در حوزههای تربیت علمی، تربیت اخلاقی، تربیت دینی و تربیت عقلانی دانشآموزان در مدارس بنا شود تا دانشآموز ما یک فرد آموزش دیده، دارای اطلاعات خوب و کارآمد و با هدف در جامعه حاضر شود.
آیتالله محامی ادامه داد: ما باید آمارها را از گذشته تا به امروز مقایسه کنیم اینکه از کجا به کجا رسیدهایم و به نیمه پر لیوان نیز توجه داشته باشیم چرا که اگر فقط نیمه خالی لیوان را ببینیم دچار یاس و ناامیدی و اگر تنها نیمه پر لیوان را ببینیم دچار غرور میشویم پس باید ببینیم که چقدر کار انجام شده و مغرور نشویم و از طرفی نیز برای کارهای انجام نشده تلاش مضاعف داشته باشیم تا دچار یاس و ناامیدی نشویم.
نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان در خصوص دوره هایی که برای دانش آموزان برگزار میشود اظهارداشت: در این دورهها باید کار تعلیم و تربیت صورت بگیرد و در پایان هم باید به این نتیجه برسیم که خروجی کار ما چه شد و چند درصد از دانشآموزان در این دورهها توانسته اند از حیث رشد عقلانی در سطح بالاتر قرار گیرند.
امام جمعه زاهدان تصریح کرد: نسل آینده باید از حیث علمی، اخلاقی و عقلانی از همین حالا با برنامه ریزی تربیت شوند و ما در این راستا باید سطح کیفی و کمی دورههای خود را افزایش دهیم.
وی گفت: اگر در کار نگاه ما یک نگاه ارزشی و قصد قربت به خداوند متعال وجود داشته باشد چه در بحث آموزش، چه در بحث تربیت و چه مدرسهسازی خداوند به آن کار برکت و معنویت خواهد داد و آن وقت میتوان با همین امکانات کم هم بهرهوری بیشتری داشته باشیم.