به گزارش دریافتی یکشنبه ایرنا، محمدجواد عسکری در بازدید از کارخانه لبنیات پگاه فارس بیان کرد: تجارت در حوزه محصولات و فرآوردههای کشاورزی و دامی یکی از بازوهای اصلی رشد و پیشرفت تولیدکنندگان محصولات لبنی محسوب میشود.
وی با تاکید بر اینکه تحقق شعار سال بایستی در دستورکار تمامی مسئولان و تولیدکنندگان باشد، مطرح کرد: اجرایی کردن راهبرد ملی مهار تورم و رشد تولید که یکی از اولویتهای مدیریتی کشور محسوب میشود و باید در فضای اقتصادی حکمفرما شود.
رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت بهبود فضای اقتصادی در سطح ملی و بینالمللی، گفت: در سالیان گذشته برای اولین بار ایده اقتصاد مقاومتی با راهکارهای مناسب و هدفمند و همچنین ساختار مدیریتی تعریف شده مطرح شد که بسیاری از کشورها در این راستا الگوبرداری کردند و به نتایج مطلوبی دست پیدا کردند اما در کشور این موضوع در مرحله اجرا به درستی پیگیری نشد.
عسکری نسبت به پیادهسازی سازوکارهای اقتصاد مقاومتی در حوزههای مختلف مدیریتی از جمله بخش کشاورزی و دامپروری اشاره کرد و افزود: در سال گذشته در فرآیند سفرهای نظارتی کمیسیون کشاورزی مجلس به استانها بیش از ۴۰۰ واحد تولیدیصنعتی در بخش کشاورزی و دامپروری که دچار مشکل بودند به با توان مضاعفی به چرخه تولید برگشتند تا زمینه اشتغالزایی و تولید بیشتر در جامعه فراهم بشود.
نماینده داراب و زریندشت در مجلس شورای اسلامی، تولید محصولات لبنی جدید متناسب با اقلیم و فرهنگ مناطق مختلف کشور را یک راهکار پایدار در این حوزه دانست و بیان کرد: شناخت ذائقه و سلیقه مردم میتواند در تولید محصولات لبنی تأثیرگذار باشد که در این راستا امکان بهرهگیری از توان علمی متخصصان صنایع غذایی فراهم است.
وی توسعه هدفمند صادرات را یکی از راهکارهای هدفمند پیشرفت و توسعه کارخانجات لبنی فارس عنوان کرد و گفت: مجلس در قالب ایجاد فضای مناسب دیپلماسی پارلمانی با کشورهای دوست و همسایه عزم جدی دارد و مصمم است تا بتواند با افزایش تراز تجاری ایران از طریق صادرات محصولات ایرانی علاوه بر تقویت بنیان مدیریتی واحدهای تولیدیصنعتی نیز مسیر توسعه اقتصاد ملی را هموار نماید.
عسکری از راهاندازی سومین پالایشگاه شیر کشور در شیراز خبر داد و یادآور شد: این پالایشگاه برای اولین بار در جنوب کشور ایجاد میشود که با آخرین تکنولوژی روز دنیا در شیراز توسط شرکت صنایع شیر پگاه فارس به عنوان یک طرح توسعهای نیز اجرا خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: کمبود نقدینگی یکی از چالشهای جدی تولیدکنندگان است که در این راستا بانکها باید منابع لازم مورد نیاز متناسب با طرح و برنامههای توسعهای از طریق تسهیلات و سایر مدلهای مختلف سرمایهگذاری در اختیار کارخانجات قرار بدهند.