گودرز باقری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با وجود تلاش های نیروهای حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی اما پراکندگی، وسعت جنگل ها و کمبود نیروهای قرقبان موجب شده که قاچاق چوب در جنگل های استان ادامه داشته باشد .
به گفته باقری فرد وجود راه های دسترسی که برای عشایر ایجاد شده منجر به افزایش قطع درختان جنگلی شده و تلاش های منابع طبیعی با بستن برخی راه ها تاکنون نتیجه دلخواه را بدنبال نداشته است.
وی تاکید کرد: با وجودی که هر ساله در کمیته فنی استان میزان جریمه ها تعیین می شود اما جریمه های پیش بینی شده برای قطع درختان جنگلی بازدارندگی قابل قبولی ندارد.
باقری فرد اضافه کرد: هم اکنون سودجویان به ازای هر کیلوگرم هیزم خشک ۱۵۰ هزار تومان، هیزم تر ۱۷۰ هزار تومان و زغال ۳۰۰ هزار تومان جریمه می شوند.
براساس آخرین برآوردی که پارسال از سوی کارشناسان انجام شده ارزش مادی اکولوژیکی هر درخت بلوط ۵۰ تا ۱۰۰ ساله حدود ۲۰۰ هزار دلار (یعنی مبلغی معادل بیش از ۲میلیارد تومان) است اما برخی افراد سودجو این گونه های ارزشمند را برای کسب درآمدی اندک قطع می کنند.
داستان غم انگیز درختان رعنایی که سالیان متمادی در گذر روزگار مشق زندگی کردهاند و حالا این چنین بیرحمانه سلاخی می شوند دل هر انسان طبیعت دوستی را به درد می آورد.
استان کهگیلویه و بویراحمد یک میلیون و ۵۵۰ هزار هکتار وسعت دارد که حدود یک درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص داد.این استان در زمینه سرانه جنگل در سطح کشور رتبه نخست را دارد بطوریکه به ازای هر نفر از جمعیت استان ۱.۲۵ هکتار جنگل وجود دارد .