حمیدرضا واعظی زاده روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در ابتدای آغاز این طرح، برای مدیریت توزیع ۱۰ قلم کالای مشخص شده، شهر به شهر نقاط مختلف استان سرکشی و شرکت های بسیاری بررسی شدند.
وی افزود: ۱۰ قلم کالا شامل شیر، پنیر، ماست، روغن، برنج، مرغ، تخممرغ، ماکارونی، قند و شکر در این طرح به عنوان امنیت غذایی مورد نظارت دولت است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تاکنون حدود ۳۵ میلیارد ریال خرید کالابرگی در استان انجام شده و به خوبی فضا جا افتاده است.
واعظی زاده ابراز کرد: در همین راستا ۵۹۸ پایانه در کهگیلویه و بویراحمد فعال شده و روزانه رو به افزایش است.
وی عنوان کرد: همچنان پیگیر اجرای بهتر طرح کالابرگ الکترونیک در تمامی شهرها و دهستان های استان در فروشگاه های بزرگ و کوچک هستیم تا به دستگاه پوز متصل شوند و بتوانند ۱۰ قلم کالای مشخص شده را عرضه کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: مزیت طرح کالابرگ الکترونیک آن است که در این طرح اعتبار تمامی خانوارهای یارانهبگیر شارژ شده و آنان میتوانند یک ماه زودتر از دریافت یارانه نقدی، از این اعتبار جهت خرید ۱۰ قلم کالای اساسی مشمول طرح ملّی کالابرگ الکترونیک استفاده کنند.
توجه به سیاست دولت سیزدهم مبنی بر تقویت بنیه اقتصادی و بهبود معیشت مردم، طرح کالابرگ الکترونیکی به منظور تقویت سلامت غذایی خانوارها در دستور کار دولت قرار گرفت و پس از اجرای موفقیتآمیز طرح بهصورت آزمایشی در چهار استان کشور، اکنون در استان های مختلف از جمله کهگیلویه و بویراحمد اجرایی شده است.