به گزارش ایرنا، میثم قدمی روز سه شنبه به خبرنگاران گفت: تردد سالانه تعداد زیادی خودروهای حمل مواد معدنی در جاده های این استان با خسارت و مشکلات جانبی همراه است .
وی ادامه داد: بررسی ها نشان می دهد که بخشی از خودروهای حامل بار مواد معدنی بیش از ظرفیت لازم بار حمل می کنند که برای مسافران و جاده ها خطراتی به دنبال دارد.
قدمی بیان کرد: براین اساس صدور کارت هوشمند برای حمل مواد معدنی در جادههای البرز الزامی است و از ۱۵ اردیبهشتماه سال جاری حمل مواد معدنی از طریق راه های استان فقط با وسایل نقلیه دارای کارت هوشمند مجاز خواهد بود.
وی افزود: سال گذشته با تشکیل چند کارگروه با مشارکت فرمانداریها، ادارهکل صنعت، معدن و تجارت و راهداری البرز بنا شد تا تعدادی از شرکتهای حمل و نقل بار در معادن استان البرز مستقر شوند و نظارت لازم بر وضعیت حمل بار معدنی داشته باشند.
معاون حمل و نقل راهداری البرز گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه سال جاری از تردد خودروهای حامل مواد معدنی فاقد کارت هوشمند در جاده های البرز جلوگیری می شود.
وی تاکید کرد: از تاریخ مذکور تخصیص سهمیه سوخت به ناوگان حملو نقل محصولات واحدهای تولیدی معادن و شن و نمک مشروط به گرفتن بارنامه و تاییدیه پیمایش از طرف ادارهکل راهداری حملونقل جادهای استان است.
استان البرز دارای ۶۸ معدن فعال و ۴۰ معدن غیر فعال زغال سنگ، مس ، سرب ، روی و شن و ماسه است که در مجموع میزان ذخایر مواد معدنی استان البرز ۷۵۳ هزار و ۱۳۷ هزار تن است.
سال گذشته در بخش صنعت ۳۰۶ مورد پروانه بهره برداری در البرز صادر شد و میزان سرمایه گذ اری براساس پروانه صادره ۲۷۶هزار و ۹۶ میلیون ریال بوده است .
این استان دارای یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر آزاد راه ، بزرگراه ، راه اصلی و فرعی است که روزانه حدود ۳۵۰ هزار تردد در جاده های آن صورت می گیرد. بخشی از ترددهای جاده ای این استان ترانزیتی است.