علی اکبر هاشمی جواهری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این طرح علاوه بر اهداف بیان شده، به دنبال آن هستیم که مساجد هر منطقه با حمایت خیران آن پس از تجهیز با وسایل ورزشی، به یک پایگاه ورزشی نیز تبدیل شود.
وی ادامه داد: برگزاری اردوهای ورزشی جوانان فعال مساجد نیز از دیگر برنامه های این طرح است که در آن تلاش می شود تعامل جامعه ورزش و مساجد بیشتر شود تا هر ۲ گروه ورزشکاران و مسجدیان از نشاط و معنویت بیشتری بهره مند شوند.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: آموزه های دینی می تواند یکی از موثرترین راهکارهایی باشد که ورزش را در جامعه توسعه دهد از این رو تلاش ها برای تعامل بین حوزه ورزش و مکانهای مذهبی در دستور کار قرار داد.
وی اضافه کرد: پایگاه های مساجد مطمئن ترین محیط هایی است که می توان به واسطه آنها به توسعه ورزش کمک کرد و تقویت و توسعه ورزش در این پایگاهها، موجب ارتباطی دوسویه بین ورزش و جامعه دینی خواهد شد و وجه فرهنگی ورزش را ارتقا می دهد.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با اشاره به اهمیت ورزش در نگاه مقام معظم رهبری گفت: با توجه به نقش محوری مساجد در تمدن سازی جامعه اسلامی نیاز است تا تعاملات بیشتری با مساجد صورت گیرد و ظرفیت این مکانها برای ارتقای فرهنگ در ورزش استفاده شود.
هاشمی جواهری همچنین با تاکید بر اهمیت حضور بانوان در عرصههای مختلف ورزشی افزود: باید شرایط امنی برای حضور بانوان با رعایت شئونات اسلامی فراهم کنیم.
بیش از ۶ هزار مسجد در خراسان رضوی وجود دارد و حدود ۱۸۶ هزار ورزشکار سازمان یافته در خراسان رضوی فعالیت می کنند.