«محمد احمدی» روز سهشنبه به ایرنا افزود: در سال گذشته، ۵۶۳ کارت هوشمند رانندگان ناوگان وانت باری نیز تمدید شد و برای ۹۸۸ ناوگان وانت باری فعال و ۱۱۷ مورد رانندگان وانت باری کارت هوشمند صادر شده است.
وی درباره صدور کارت هوشمند برای ناوگان و رانندگان حوزه حمل و نقل کالا گفت: یک هزار و ۴۹ مورد کارت هوشمند برای ناوگان باری و یک هزار و ۸۸ کارت هوشمند برای رانندگان حوزه حمل و نقل کالا نیز صادر شده است.
احمدی در ادامه افزود: از پانزدهم اردیبهشت ماه امسال، هرگونه حمل و نقل مواد معدنی در جادهها و شهرها برای خودرو و رانندگان فاقد کارت هوشمند ممنوع شده است.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه در ادامه گفت: در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این خصوص، محموله حمل شده نیز از سوی اداره صمت استان کرمانشاه به عنوان برداشت غیرمجاز تلقی میشود و مسوولیت تصمیمات متخذه از قبیل جرایم احتمالی یا توقیف محموله در صورت تحویل بار به رانندگان و وسایل نقلیه حمل بار فاقد کارت هوشمند، بر عهده معدن داران خواهد بود.
احمدی از رانندگان، شرکتهای حمل و نقل کالا و مردم استان خواست؛ شکایات و نارضایتی خود را از طریق سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راهها، به اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کرمانشاه اطلاع دهند تا در کمیسیونهای مربوطه به تخلف رسیدگی شود.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه در مجموع بیش از هشت هزار کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی دارد.
اکنون ۲۴۳ دستگاه اتوبوس، هزار و ۳۶۵ مینی بوس و یک هزار و ۲۰۸ دستگاه خودرو سواری در ناوگان حمل و نقل عمومی کرمانشاه به مسافران خدمات میدهند.
۲۷ مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در این استان هم اکنون با امکانات لازم پذیرای ارایه خدمات به مسافران و هموطنان هستند.
همچنین بیش از سه هزار و ۵۶۱ هزار راننده برون شهری در استان کرمانشاه مشغول فعالیت هستند.
بیش از ۲ میلیون نفر در۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستای استان کرمانشاه سکونت دارند.