به گزارش روابط عمومی استانداری، غلامعلی حیدری روز سهشنبه در کارگروه اجتماعی، زنان و خانواده این استان افزود: کاهش آسیبهای اجتماعی و رفع معضلات فرهنگی نیازمند طی یک پروسه است که در ابتدا میطلبد این آسیبها به موقع و به هنگام رصد شود.
وی ادامه داد: در همین راستا مدیرکل امور اجتماعی و مدیرکل امور بانوان استانداری با تعدادی از مدیران دستگاههای اجتماعی کمیتهای تشکیل داده و به بررسی وضعیت آخرین شاخصهای اجتماعی استان در شهرستانها پرداخته و گزارشی از آن در نشست بعدی کارگروه ارائه کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: پس از شناسایی آسیبها نیاز است تا با تقسیم وظایف در راستای کاهش آن اقدام عملی انجام گیرد.
حیدری بیکاری را از مهمترین معضلات اجتماعی استان دانست و گفت: هرچند در خصوص کاهش نرخ بیکاری در استان اقدامات قابل توجهی انجام شده اما تمامی دستگاهها باید برنامه خود را برای افزایش نرخ اشتغال و مهار بیکاری ارائه دهند.
وی مردمیسازی اجرای برنامهها را عامل موفقیت برنامهها عنوان کرد و اظهار داشت: هر زمان به نقش و جایگاه مردم در اجرای برنامهها توجه کردیم آن برنامه با موفقیت اجرا شد.
حیدری بر ضرورت همکاری رسانهها و فعالان شبکههای اجتماعی استان در کاهش آسیبها تاکید کرد و افزود: باید با تولید محتوای تاثیرگذار و جذاب مردم را نسبت به عواقب آسیبهای اجتماعی آگاه کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری رونق گردشگری را عامل مهمی در کاهش آسیبهای اجتماعی دانست و گفت: تسهیل امر ازدواج و فرزندآوری، اشتغال خانگی و ارتقای سطح خانوادهها از عوامل دیگر موثر در کاهش آسیبهای اجتماعی به شمار میرود.
به گزارش ایرنا، در این نشست مدیران برخی دستگاههای فرهنگی و اجتماعی گزارشی از وضعیت استان در خصوص آسیبهای اجتماعی و راهکارهای کاهش آن ارائه دادند.