دزفول - ایرنا - امام جمعه دزفول با انتقاد از محتوای برخی بیلبوردهای شهری گفت: متاسفانه نام یک ساز موسیقی در بیلبوردهای شهری مشاهده شده که غیرقانونی است.

به گزارش ایرنا حجت الاسلام سید محمدعلی قاضی دزفولی روز چهارشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی دزفول در دفتر نهاد امامت جمعه این شهر افزود: ابتدا باید بررسی شود چرا مجوز نامگذاری نام یک ساز موسیقی بر یکی از کافه‌های دزفول داده شده و سپس بر تابلوهای تبلیغاتی شهر درج شده است.

وی ادامه داد: متاسفانه به رغم چندین بار تذکر نسبت به این بیلبوردهای شهری هیچ گوش شنوایی نیست و اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.

امام جمعه دزفول با تاکید بر لزوم نظارت دستگاه‌های مربوطه بر روی محتوای بیلبوردهای تبلیغاتی سطح شهر بیان کرد: اینکه شهرداری بگوید ما تابلوها را اجاره داده‌ایم و از مسوولیت آن شانه خالی کند، درست نیست.

روح اله پرموز مسوول روابط عمومی شهرداری دزفول نیز در این باره گفت: تابلوهای تبلیغاتی شهری شامل تابلوهای فرهنگی اجتماعی و تجاری هستند که نظارت بر محتوای تابلوهای تجاری برعهده اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

علیرضا خردمند سرپرست فرمانداری ویژه دزفول نیز تاکید کرد: پیمانکار قبل از نصب بنر تبلیغاتی در تابلوهای شهری باید محتوا را با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هماهنگ و مجوز ارشاد را برای نصب بگیرد.

چهارم خرداد فرصتی برای استفاده از گنج دفاع مقدس است

امام جمعه دزفول در بخش دیگری از سخنان خود، چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری و روز دزفول را از دستاوردهای شورای فرهنگ عمومی دانست و با اشاره به روند ثبت این روز در تقویم جمهوری اسلامی گفت: به پاس پایداری مردم دزفول به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد لذا همین روز نیز برای ثبت در تقویم جمهوری اسلامی به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول انتخاب شد.

وی چهارم خرداد را فرصتی برای استفاده از گنج دفاع مقدس دانست و افزود: باید تمام تلاش خود را برای استفاده از این فرصت برای معرفی گنجینه دفاع مقدس بکار گیریم.

حجت الاسلام قاضی دزفولی بیان کرد: بانوان دزفولی در دوره دفاع مقدس روزانه ۱۰ تن کلوچه پخت و به جبهه ارسال می‌کردند.

رئیس مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول نیز در این نشست با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیرامون گرامیداشت چهارم خرداد گفت: برنامه‌های مختلفی به مناسبت روز دزفول توسط ادارات برگزار می‌شود.

سرهنگ هادی سعادت‌زاده افزود: برنامه محوری گرامیداشت چهارم خرداد با حضور مسوولان کشوری از جمله امیر موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در دزفول برگزار خواهد شد علاوه بر آن ویژه برنامه‌هایی در شهرهای قم، کرج، مشهد و تهران برگزار می‌شود.

وی رونمایی از چهار کتاب با موضوع دفاع مقدس و پخش ویژه برنامه‌های چهارم خرداد در شبکه‌های صدا و سیما را از دیگر برنامه‌های روز دزفول برشمرد و ادامه داد: تلاش بر این است برنامه‌های چهارم خرداد به صورت مردمی برگزار شوند چراکه ورود مردم در هر حوزه‌ رفع کننده مشکلات بوده‌ است.

وجود ۲۰ گروه فعال حوزه دفاع مقدس در شهرستان دزفول

رئیس مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول با اشاره به وجود ۵۵ گروه فعال دفاع مقدس در استان خوزستان گفت: ۲۰ گروه از این تعداد در شهرستان دزفول هستند که باید از ظرفیت آنها به خوبی استفاده کرد.
وی با تاکید بر لزوم تبیین ارزش‌های دفاع مقدس و معرفی چهارم خرداد روز دزفول برای قشر نوجوان و جوان افزود: متاسفانه به برخی موضوعات نظیر شخصیت‌های برجسته دزفول در حوزه دفاع مقدس نظیر آیت الله قاضی امام جمعه فقید این شهر پرداخته نشده است.
سرهنگ سعادت زاده بیان کرد: ناگفته‌های زیادی درخصوص حوزه دفاع مقدس شهرستان دزفول نظیر فعالیت آتش نشانی این شهر وجود دارد که باید به تاریخ شفاهی و کتاب تبدیل شوند.
وی افزود: اطلاعات مجموعه سپاه و کمیته انقلاب در حوزه دفاع مقدس جمع آوری شده و انتظار می‌رود سایر نهادها و ادارات نیز برای انعکاس صدای مظلومیت مردم دزفول در دوران دفاع مقدس همکاری کنند.
رئیس مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول با انتقاد از حذف آثار موشک باران این شهر اظهار کرد: متاسفانه هیچ اثری از نقاطی که مورد اصابت موشک قرار گرفته‌اند برای مشاهده گردشگران دفاع مقدس وجود ندارد.
وی با تاکید بر لزوم برگزاری ویژه برنامه‌های چهارم خرداد به صورت مردمی افزود: انتظار می‌رود طرح‌هایی به این مناسبت در شهرستان دزفول افتتاح شود.

قدردانی امام جمعه دزفول از رویکرد فرمانده فراجا نسبت به اشخاص بدحجاب

امام جمعه دزفول با قدردانی از رویکرد سردار رادان فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی نسبت به اشخاص بدحجاب گفت: برخی افراد قانون شکن تصور می‌کردند با هوچی‌گری می‌توانند به خواسته‌های خود برسند ولی سردار رادان، سازوکاری مناسب و شجاعانه برای مقابله با بدحجابی اتخاذ کرد.
وی با اشاره به وجود زمینه ناهنجاری در دزفول با توجه به اماکن گردشگری و طبیعی این شهرستان افزود: لازم است برخوردهای لازم انجام شود تا این وضعیت فروکش کند.
حجت الاسلام قاضی دزفولی با تاکید بر لزوم تامل و برنامه ریزی دقیق درخصوص حجاب و عفاف بیان کرد: باید در چارچوب ضوابط شرع و قانون عمل کنیم ضمن اینکه با ترک فعل روسای ادارات در این زمینه نیز باید برخورد شود.

وی با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد دوقطبی در کشور افزود: دوستان متدین باید مراقب باشند که خواسته به حق آنها باعث ایجاد دوقطبی و بازی در زمین دشمن نشود.

امام جمعه دزفول تاکید کرد: نباید برخورد فیزیکی با افراد بدحجاب داشته باشیم بلکه باید طبق سازوکار تعریف شده طبق قانون با این افراد برخورد شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول و دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر نیز درخصوص برنامه‌های این گفت: سال گذشته بیشتر درگیر مسائل امنیتی بودیم ولی ۵۰ برنامه مختلف نیز توسط بسیج برگزار شد.

سرهنگ بهروز حکمت پور برگزاری یکهزار و ۶۰۰ ساعت کلاس آموزشی، گفت و گوی آزاد در مدارس و دانشگاه‌ها و تذکر لسانی در معابر و هایپرها را یادآور شد و افزود: تهیه کلیپ و نماهنگ پیرامون حجاب، قدردانی از بانوان محجبه و نصب تابلوهایی با موضوع حجاب و عفاف در سطح شهر از دیگر اقدامات انجام شده است البته کار روشنگری و تبیین همچنان ادامه دارد.

وی با قدردانی از فراجا و پلیس راهنمایی و رانندگی در برخورد با بدحجابی افزود: تمام ادارات، نهادها، باشگاه‌ها، فرودگاه‌ها و ... مکلف به رعایت حجاب و عفاف در حوزه عملکردی خود هستند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول پلمب یک مکان تاریخی گردشگری در این شهرستان را یادآور شد و اظهار کرد: با وجود اینکه بارها تذکراتی درخصوص بدحجابی در این مکان داده شده بود ولی اقدامی نمی‌شد که درنهایت با ورود دادستان پلمب شد.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر دزفول تشکیل ۱۰ پرونده پیرامون حجاب و عفاف در این ستاد را یادآور شد و افزود: ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر با قدرت پای کار است.

رصد عمومی هلال ماه شوال در دزفول

رییس ستاد استهلال شهرستان دزفول نیز در این نشست با اشاره به فعالیت بیش از ۲ دهه این ستاد گفت: بیش از ۴۰ رصدگر با این ستاد همکاری دارند.

رضا طیب طاهر افزود: رصد ماه شوال توسط ستاد استهلال شهرستان دزفول روز جمعه در مرکز الماس شهر به صورت عمومی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند برای مشاهده هلال ماه شوال به این مرکز مراجعه کنند.

وی ادامه داد: هلال ماه شوال در روز پنجشنبه از نظر علمی قابل مشاهده نیست ولی برای اطمینان خاطر مردم رصد هلال در این روز نیز انجام می‌شود.

رئیس ستاد استهلال شهرستان دزفول همچنین اظهار کرد: نمایشگاهی علمی فرهنگی سه شنبه هفته آینده از ساعت هشت ۲۰ تا ۲۴ در پارک دولت دزفول برپا می‌شود.

امیر ظاهر طحان مدیر آموزش و پرورش دزفول نیز در این نشست با اشاره به وجود پنج هزار فرهنگی شاغل و بیش از پنج هزار فرهنگی بازنشسته در این شهرستان گفت: معلمان در سال تحصیلی جاری به صورت جهادی پای کار بودند و مدارس را بعد از تعطیلی کرونا، بازگشایی کردند که لازم است به صورت ویژه از آنها در مراسم بزرگداشت روز معلم تجلیل شود.