به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامعلی حیدری روز چهارشنبه در نشست شورای معادن این استان افزود: توسعه معادن مورد تاکید رییسجمهور است و از آنجا که کشور و استان ما نیز سرشار از ظرفیتهای معدنی است میطلبد تا برنامه مدون و مشخصی برای بهرهگیری کامل از این ظرفیت در استان تدوین شود.
وی ادامه داد: در سالهای گذشته در راستای رونق تولید و اشتغال از ظرفیتهای معادن استان بهطور کامل و حداکثری استفاده نشد اما برای این مهم باید در سالجاری متناسب با شعار سال برنامهمحور باشیم.
استاندار چهارمحال و بختیاری خامفروشی را آفت فعالیتهای معدنی استان دانست و گفت: اگر بتوانیم در حوزه فراروی محصولات به ویژه سنگهای زینتی اقدام کرد هم ارزشافزوده تولیدات بالا میرود و هم اشتغال بیشتری میتوان ایجاد کرد.
حیدری رونق ساخت و ساز مسکن در قالب نهضت ملی را فرصتی مناسبی برای بازاریابی تولیدات معدنی استان عنوان کرد و افزود: باید از این ظرفیت نهایت بهرهگیری را داشت و بخش قابل توجهی از نیازهای استان خود و سایر استانها را در این خصوص تامین کرد.
وی توجه به منافع عمومی در فعالیتهای معدنی را مهمترین اصل استان دانست و اظهار داشت: هر منطقهای که مجوز احداث معدن صادر میشود نه تنها باید به حفظ محیطزیست و منابع طبیعی توجه داشت بلکه باید زمینه را برای بهرهمندی مردم از منافع این فعالیتهای اقتصادی فراهم کرد تا با مشکل اجتماعی روبرو نشویم.
استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: انتظار میرود در سالجاری کار جهشی و نهضتی درر استای رشد تولید در حوزه معدن استان شکل گیرد.
به گزارش ایرنا، ۱۵۲ معدن در چهارمحال و بختیاری فعال است که از این معادن هشت ماده معدنی شامل سنگ تزئینی، ساختمان، مواد اولیه سیمان، گچ و شن و ماسه، سیلیس، خاکنسوز و دولومیت استخراج میشود و یک هزار و ۴۹ نفر در معادن استان مشغول به کار هستند.
در سال گذشته ۲۳ درصد پروانههای بهرهبرداری استان در حوزه صنایع معدنی بود و با برگزاری یک مزایده ۱۱ معدن غیرفعال در استان تعیین تکلیف و پروانه بهرهبرداری برای آن صادر شد.