به گزارش ایرنا، به گفته این کارآفرین همدانی که اکنون به تولید کفش مشغول است در صورت توسعه کارگاه و پرداخت تسهیلات از سوی دولت توانایی ایجاد اشتغال برای ۱۰ جویای کار را دارد.
دولت سیزدهم برای توانمندسازی اقشار کم درآمد و فراهم کردن زمینه اشتغال در سراسر کشور حمایت ویژه ای از کسب و کارهای خانگی دارد و استان همدان نیز در این راستا گام های مثبتی برداشته است.
رویکرد دولت مردمی سیزدهم در زمینه مشاغل خانگی تبدیل کارگاههای مستقل خانگی به کارگاه های گروهی است.
به گفته مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان ۱۱۰ میلیارد تومان تسهیلات سهم مشاغل خانگی استان در سال گذشته بود که تا ۲۷ بهمن همان سال ۸۶ میلیارد تومان آن معادل ۷۶درصد به متقاضیان اختصاص یافته است.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری همدان نیز چندی پیش در کارگروه اشتغال شهرستان همدان با تاکید بر اینکه پرداخت وام های "مشاغل خانگی" در اولویت کاری بانک ها و ادارات باشد.
اسدالله ربانی مهر اظهار داشت: یکی از اولویت های اصلی در حوزه اقتصادی جذب اعتبارات اشتغالزایی است و تسهیلات مشاغل خانگی و تبصره ۱۶ در اولویت این پرداخت ها قرار گیرد.
وی افزود: ۹۵ درصد وام های مشاغل خانگی در حوزه اشتغالزایی بدون انحراف و کمک بزرگی به توسعه و کسب و کارهای کوچک است.
پرداخت ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات به واحد تولیدی کفش در همدان
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری همدان روز پنجشنبه در بازدید از این واحد تولید کفش در منطقه حصار همدان، حمایت بانکها از مشاغل خانگی و کسب و کارهای کوچک را ضروری دانست و گفت: مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات تبصره ۱۶ جهت توسعه به یک واحد تولیدی کفش در همدان اختصاص یافت.
اسدالله ربانی مهر با بیان اینکه حمایت از تولید امسال با توجه به شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب در اولویت است اظهار داشت: توسعه کسب و کارهای کوچک بزرگترین کمک به اشتغالزایی است و باید از توسعه کسب و کارهای کوچک و خانگی حمایت شود.
وی افزود: تولید کفش با کیفیت به عنوان محصول تولید داخل در یک فضای ۵۰ متری با حداقل سرمایه توسط ۲ نفر جوان کارآفرین قابل قدردانی است و برای توسعه این کسب و کارها کمک خواهیم کرد.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار همدان گفت: در گام اول از تسهیلات تبصره ۱۶ مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان به این واحد تولیدی اختصاص داده خواهد شد و در مراحل بعد نیز حمایت می شود تا مجموعه توسعه یابد.
ربانی مهر تاکید کرد: اولویت بانک ها برای حمایت از تولید، پرداخت تسهیلات به مشاغل خانگی و کسب و کارهای کوچک باشد و عملکرد بانک ها در این حوزه سنجیده و اعلام می شود.
وی گفت: ۹۵ درصد تسهیلات بخش کسب و کارهای کوچک و مشاغل خانگی به طور مستقیم به اشتغالزایی و تولید می رسد و حمایت ویژه برای توسعه کسب و کارهای کوچک در دستور کار قرار دارد.
این بازدید به همراه کارشناس مسئول تسهیلات تبصره ۱۶ اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی از واحد تولید کفش در منطقه حصار همدان که توسط ۲ جوان کارآفرین مدیریت می شد انجام شد و در نتیجه این بازدید وام تبصره ۱۶ برای توسعه این واحد تولیدی پیگیری شد.