به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، علیرضا عباسزاده در نشست قرارگاه استانی آبرسانی روستایی افزود: مشکلات بیآبی متاثر از خشکسالیهای متوالی شرایط سختی را برای استان ایجاد کرده لذا تامین آب و مدیریت منابع آبی موجود در اولویت برنامههای استان است.
وی تصریح کرد: ضرورت دارد نیازهای آبی روستاییان و عشایر استان تا قبل از رسیدن فصل گرم سال و برای برنامهریزی به منظور تامین آب مورد نیاز، به طور دقیق مشخص شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: اولویتبندی نیازهای آبی روستاییان و عشایر براساس میزان خانوار حائز اهمیت است.
وی بر تعامل و همکاری همهجانبه همه متولیان برای ارتقای سطح خدمات به روستاییان تاکید کرد و گفت: دستگاههای متولی، راهکارهای پیشنهادی برای تسریع در روند اجرای طرحهای آبرسانی به روستاها را ارائه کنند.
عباسزاده افزود: از آنجایی که تمرکز دولت در آبرسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار است باید به مرحلهای برسیم که تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان از آب شرب بهداشتی بهرهمند شوند.
وی با اشاره به برنامه استان مبنی بر برگزاری جشن پایان آبرسانی به مناطق روستایی در پایان سال ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: پروژههای مربوط به آبرسانی روستایی در خراسان جنوبی نسبت به میانگین کشوری از پیشرفت فیزیکی مطلوبی برخوردار است.
معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) چند کار مهم را در استان در دستور کار دارد که مهمترین آن آبرسانی است.
بنابر اعلام شرکت آب منطقهای خراسان جنوبی، ظرفیت ذخایر سدهای استان ۷۵ میلیون مترمکعب است و از ابتدای سال آبی جاری (مهر سال گذشته) تاکنون هفت میلیون مترمکعب آب وارد این سدها شده یعنی حدود ۸۰ درصد ظرفیت آن خالی است.