به گزارش ایرنا، آل صادق در گفت و گو با شبکه الشرقیه عراق تصریح کرد: خروج جریان صدر از روند سیاسی باعث خلاء شد و وجود آن در روند سیاسی ضروری است. من از برخی برادران عراقی می شنوم که تلاش هایی برای صحبت با سید مقتدا صدر می کنند تا به روند سیاسی بازگردد.
مجری شبکه از سفیر ایران درباره تعلیق فعالیت جریان صدر از سوی مقتدا پرسید و آل صادق جواب داد: سید (مقتدا صدر) آن تصمیمی را که مناسب می بیند، اتخاذ کرد اما ما این را نمی خواهیم با این حال او اختیار دارد.
مجری شبکه عراقی می گوید: شایعاتی وجود دارد که سید مقتدا بعد از این تصمیم (تعلیق فعالیت جریان صدر) ممکن است به ایران برود و آنجا معتکف شود مثل کاری که سابقا انجام داد، آیا این اطلاعات درست است؟
آل صادق پاسخ می دهد: من این اطلاعات را ندارم و ممنون می شوم که این اطلاعات را به من هم بدهید اما ایران، کشور دوم سید مقتدا است. در هر زمانی به او خوشامد می گوییم و از او استقبال گرم می کنیم. او در جمهوری اسلامی ایران، میان مردم خود خواهد بود.
پیش تر، سید مقتدا صدر رهبر جریان صدر عراق با انگیزه اصلاح این جریان و با اشاره به فساد، این جریان را برای مدت حداقل یک سال به حالت تعلیق درآورد.
در پیام مقتدا صدر آمده است: اینکه اصلاحگر عراق باشم اما نتوانم جریان صدر را اصلاح کنم، اشتباه است.
صدر در بخش دیگری از پیام توییتری خود با اشاره به فساد برخی منتسبان به جریان صدر، نوشته است: مصلحت می بینم که کل جریان صدر را به جز (بخش) نماز جمعه، هیات میراث و «برانی سید الشهید» (دفتر ارباب رجوع) برای مدت حداقل یک سال به حالت تعلیق (تجمید) در آورم.
همچنین به دستور سید مقتدا صدر، مرقد شهید سید محمد محمد صادق صدر، پدر وی نیز تا بعد از عید فطر، بسته شد.
بعد از این توییت، یک توییت تکمیلی دیگر در صفحه مقتدا صدر منتشر شد که در آن آمده است: این حساب کاربری تا اطلاع ثانوی بسته است.
صفحات وابسته به سید مقتدی صدر در شبکه های اجتماعی نیز در پی این توییت، یکی پس از دیگری بسته شد که معروف ترین آن مربوط به «صالح محمد العراقی» ملقب به «وزیر القائد» است.
او (العراقی) پیش تر در صفحه خود نوشت که «رفتار برخی از فاسدین دلیل لغو اعتکاف سید مقتدا صدر در مسجد کوفه» بود.