یاسوج - ایرنا - جاذبه های گردشگری مناطق سردسیری کهگیلویه و بویراحمد به ویژه کوه گل،چشمه میشی،آبشار یاسوج، تنگ مهریان و روستای کریک همزمان با تعطیلات عید فطر مملو از گردشگران شده است.

به گزارش ایرنا، استقبال گردشگران از برخی تفرجگاه های کهگیلویه و بویراحمد به اندازه ای است که در بعضی ساعت ها جاده های دسترسی به علت پر شدن ظرفیت آنان بر روی مسافران بسته شده و پس از سپری شدن زمان دوباره بازگشایی می شود.

مناطق شمالی کهگیلویه و بویراحمد با داشتن طبیعی سرسبز، هوای پاک ، کوه‌های سربه فلک کشیده، سواحل رودخانه‌های خروشان، پارک‌های طبیعی بی نظیر، روستاهای پلکانی و مناطق تاریخی گنجینه‌ای بی‌نظیر برای ایرانگردی در این روزهای اردیبهشت ماهی است.

روستاهای کریک، تمنک، ده شیخ، قلات بویراحمد و دامنه‌های خامی، تنگ تامرادی، تنگ مهریان از جمله جاذبه‌های طبیعی کهگیلویه و بویراحمد است که این روزها میزبان گردشگران پرشماری است .

برنامه ریزی برای مهیا کردن رفاه گردشگران

مسئول روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در زمان حاضر هزاران نفر در تفرجگاه های مناطق سردسیری استان مشغول سیر و سیاحت هستندگفت: بیشترین مسافران تعطیلات عید فطر امسال از استان های خوزستان، بوشهر و شهرستان های گرمسیری استان هستند.

علی اکبر پاک تاکید کرد: روستای کریک، آبشار یاسوج، کوه گل و چشمه میشی با بیشترین استقبال از سوی گردشگران در تعطیلات عید فطر امسال مواجه شده اند.

وی عنوان کرد: برنامه ریزی لازم برای پذیرایی از گردشگران در موج دوم سفرهای بهاری امسال انجام شده است.

پاک افزود: به دلیل آب و هوای مفرح و امکان اسکان در چادر کهگیلویه و بویراحمد یکی از مقاصد ارزان قیمت گردشگری در فصول بهار تابستان محسوب می شود.

وی بیان کرد:ساماندهی سرویس‌های بهداشتی و نظارت بر نحوه خدمات دهی هتل ها، مهمانسرها و اقامتگاه های بومگردی کهگیلویه و بویراحمد از مهمترین اقدام های انجام شده برای پذیرش گردشگران در تابستان امسال است.

استان کهگیلویه و بویراحمد دارای دو منطقه سردسیری و گرمسیری است که شهرستان‌های بویراحمد و دنا در منطقه سردسیری قرار گرفته‌اند و شهرستان‌های گچساران، باشت، چرام، کهگیلویه، لنده و بهمئی هم در منطقه گرمسیری واقع شده‌اند.

افزون بر۲۸۰ جاذبه طبیعی و ۲ هزار و ۶۰۰ اثر تاریخی، فرهنگی و طبیعی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد ۷۵۰ مورد در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

کهگیلویه وبویراحمد با بیش از ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استان‌های فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.