غلامرضا زادمهر عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: به منظور حفظ و ارتقای سلامت شهروندان، بازرسان این مرکز ظرف یک ماه گذشته همچون همیشه بر فعالیت اصناف، اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع غذا نظارت کردند و سه هزار و ۴۹۰ مورد بازدید از اصناف انجام دادند .
وی افزود: طی این بازرسی ها، یکهزار و ۹۵ مورد نمونه برداری آب و مواد غذایی و سنجش پرتابل مواد غذایی انجام شد.
زادمهر افزود: طی ماه رمضان، ۲۷۲ اخطاریه صادر شد و ۳۵ واحد صنفی فاقد استاندارد های بهداشتی پلمب شدند.
مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان دزفول اظهارکرد: در این بازرسی ها ۳۷۸ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف نیز کشف و معدوم شد.
وی گفت: سنجش پرتابل مواد غذایی به منطور پایش شرایط استاندارد در فرایند تولید و عرضه موادغذایی از جمله روغن مصرفی، بار میکروبی، یدسنجی در طول سال به صورت مداوم توسط بازرسان بهداشت محیط انجام می شود.
تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۳
دزفول-ایرنا- مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان دزفول گفت: ۳۵ واحد صنفی این شهرستان به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی ظرف یک ماه گذشته پلمب شد.