حجت السلام علیرضا پناهیان شامگاه یکشنبه در نشستی با جمعی از دانش آموزان مشهدی با عنوان "نگاه" یا دیداری نو با حوزه و روحانیت افزود: برخی فکر می کنند دین آمده تا انسان را از بدبختی برهاند که این دیدگاهی حداقلی است اما در حقیقت نگاه حداکثری دین برای رساندن انسان به تعالی و خوشبختی است و به طور معمول این دیدگاه افرادی است که می خواهند به حوزه بیایند.
وی زندگی ایثارگرانه و دانش حداکثری را از شاخصه های طلبگی دانست و بیان داشت: یادگرفتن علوم و معارف قرآنی تا بی نهایت ادامه دارد و این علم مانند برخی علوم تجربی محدود نیست.
این استاد حوزه علمیه اظهار داشت: به واسطه وجود قرآن و آیات و مفاهیم ناشناخته آن همیشه امکان استخراج و کسب معارف و مفاهیم جدید از این کتاب وجود دارد.
پناهیان افزود: این آزادی علمی در حوزه ها بسیار جذاب است و گاه ممکن است که برخی علما و حوزوی به مطالبی علمی برسند و یا اجتهاد کنند که همه علمای بزرگ در حوزه با وجود سابقه بیش از هزار ساله تاکنون به آن نرسیده باشند.
این نشست به همت تشکل "حیات" با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از دانش آموزان پسر مقطع متوسطه دوم از مدارس مختلف شهر مشهد در سالن اجتماعات سازمان تبلیغات خراسان رضوی برگزار شد، در ادامه نیز دانش آموزان به طرح سوالات خود درباره حضور و ادامه تحصیل در حوزه علمیه پرداختند.
مسوول تشکل "حیات" در حاشیه برگزاری نشست "نگاه" در خصوص فعالیت و اهداف این مجموعه به ایرنا گفت: تشکل طلبگی حیات زیر نظر مدارس علمیه حضرت مهدی(عج) و با هدف توانمند سازی طلاب شکل گرفته است.
حجت الاسلام محسن صادقی بیان کرد: این رویداد نخستین برنامه حیات در آستانه پذیرش طلبه جدید در حوزه های علمیه است و هدف آن هم ارائه نگاه و تصویری صحیح از حوزه علمیه به دانش آموزان علاقه مند برای حضور در این مدارس است.
وی با اشاره به فضا سازی های مسموم اخیر دشمنان درباره حوزه های علمیه هم گفت: هدف این است که همه گزینه ها به دانش آموزان علاقه مند به تحصیل در حوزه و دانشگاه ارائه شود تا دانش آموزان مقطع متوسطه انتخابی آگاهانه برای ادامه تحصیل در هر یک از این ۲ نهاد آموزشی داشته باشند.
صادقی یادآور شد: برای برپایی نشست "نگاه" یا دیداری نو با حوزه و روحانیت، تنها در فضای مجازی اطلاع رسانی شده و از دانش آموزان علاقه مند برای حضور در این همایش دعوت به عمل آورده ایم.