رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: اهدای قلب بانوی مرگ مغزی ۲۶ ساله در مشهد، جان نوجوان ۱۳ ساله ساکن نیشابور را نجات داد.
دکتر محمد عباسی افزود: نود و هشتمین عمل پیوند قلب مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی امام رضا(ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر روی این نوجوان مبتلا به نارسایی قلبی با موفقیت انجام شد.
وی ادامه داد: قلب این بانوی اهدا کننده که دچار مرگ مغزی شده بود در مرکز دیالیز و پیوند اعضای بیمارستان منتصریه مشهد دریافت و در بخش جراحی قلب باز بیمارستان امام رضا(ع) به این نوجوان پیوند شد.
رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد حال عمومی این بیمار را رضایت بخش اعلام کرد و گفت: این بیمار در حال حاضر در بخش مراقبتهای ویژه بستری است و دوران نقاهت را طی میکند.
همچنین مسوول واحد فراهمآوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اعضای بیمار مرگ مغزی ۵۸ ساله ساکن گناباد به ۶ بیمار نیازمند عضو حیاتی دوباره بخشید.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر ابراهیم خالقی افزود: در هزار و سیصد و دومین عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم جواد اسماعیلی ثانی، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان بهلول گناباد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانوادهاش، در بیمارستان منتصریه مشهد تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.
وی ادامه داد: کلیههای زنده یاد اسماعیلی ثانی در بیمارستان منتصریه به مردی ۵۷ ساله ساکن فریمان و بانویی ۴۲ ساله ساکن مشهد که سالها از نارسایی کلیه رنج میبردند و با دیالیز تحت درمان بودند اهدا و پیوند شد.
مسوول واحد فراهمآوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کبد این بیمار مرگ مغزی نیز در بیمارستان منتصریه به مردی ۴۹ ساله ساکن مشهد که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج میبرد، پیوند شد.
خالقی افزود: قرنیههای این بیمار مرگ مغزی هم برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.
واحد پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که شمال شرق کشور را زیر پوشش دارد، از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام است.