کرمانشاه - ایرنا - سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در تعطیلات عید سعید فطر بیش از ۸۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری استان بازدید کردند، گفت: در این ایام بیش از ۶۴ هزار مسافر در مراکز اقامتی استان کرمانشاه اسکان پیدا کردند.

«داریوش فرمانی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: خوشبختانه در تعطیلات عید سعید فطر شاهد حضور پرشمار گردشگران در استان و شلوغی محوطه‌های گردشگری بودیم.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه ادامه داد: از ۲۹ فروردین‌ماه که سفرهای تعطیلات عید سعید فطر آغاز شد تا پایان روز سوم اردیبهشت‌ماه بیش از ۸۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه بازدید کردند.

او در خصوص میزان اقامت گردشگران در استان در این مدت هم گفت: جمعا ۶۴ هزار و ۲۲۲ نفر گردشگر در مراکز اقامتی رسمی همچون هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، میهانپذیرها، خانه مسافرها و اقامتگاه‌های بوم گردی، کمپ‌های شهرداری و مدارس اسکان پیدا کردند.

فرمانی در ادامه به تشدید بازدیدهای نظارتی از تاسیسات گردشگری استان در این ایام هم اشاره کرد و گفت: جمعا ۷۴ فقره بازدید نظارتی در این مدت انجام گرفت که با یک مورد تشویق و صدور تذکر برای ۱۰ مورد همراه بود.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه یادآورشد: مجموعه‌های تاق‌بستان و بیستون پر بازدیدترین مراکز تاریخی استان در این ایام بوده‌اند.

به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، ۲ اثر ثبت شده جهانی و ده‌ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده‌اند، حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.

بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب‌های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت و آبشار پیران از مهم‌ترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.

در استان کرمانشاه ۲۶ هتل، پنج هتل آپارتمان، ۲۰ میهمانپذیر، ۱۸ مجتمع خدمات رفاهی و ۴۴ اقامتگاه بوم گردی فعالیت می‌کند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.