تهران- ایرنا- معاون پیشگیری و درمان اعتیاد مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور معتقد است که عمده ترین تلاش و برنامه ریزی ها در حوزه اعتیاد باید بر مبنای پیشگیری باشد و در ذیل اقدامات پیشگیرانه هم مصون‌سازی، مهارت‌آموزی و فرزندپروری در جامعه آموزش داده شود.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان بهزیستی کشور، فرهاد اقطار درباره راهکارهای مقابله با اعتیاد، گفت: در شورای عالی مبارزه با مواد مخدر بیشترین مواردی که مصوب می‌شود در مورد درمان اعتیاد است در حالی که باید پیشگیری از اعتیاد در راس کارها قرار گیرد.

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور، ادامه داد: در راستای پیشگیری از اعتیاد باید مصون‌سازی، مهارت‌آموزی و فرزندپروری در جامعه آموزش داده شود تا در آینده شاهد کاهش آمار اعتیاد باشیم.

به گفته این مقام مسئول در حوزه اعتیاد، ۲ دسته عوامل خطرزا و محافظت‌کننده وجود دارد که باید برای کاهش آمار اعتیاد اطلاعات، آگاهی و مهارت در برابر عوامل خطرزا در بین جوانان و نوجوانان افزایش یابد و این مهم هرچه از سنین پایین‌تر آغاز شود تاثیر بیشتری خواهد داشت؛ همچنین می‌بایست عوامل محافظت‌کننده و جایگزین برای اعتیاد در کشور ایجاد شود.

به گزارش ایرنا، بر اساس آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر، اکنون ۲ میلیون و ۸۰۸ هزار مصرف‌کننده مواد مخدر در کشور وجود دارد که بالاترین مصرف مواد مخدر با بیش از ۶۶ درصد مربوط به تریاک است.