تهران-ایرنا- رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به نقش وزارت بازرگانی در تنظیم بازار، گفت: دولت به‌دنبال ایجاد وزارت بازرگانی است و اگر مجلس در همراهی با دولت ایرادات جزئی شورای نگهبان به لایحه ارائه شده را رفع کند، این موضوع به آسانی قابل تحقق است و نیاز به لایحه جدیدی نیست.

«میثم لطیفی» در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت ایرنا، درباره مخالفت نمایندگان مجلس با «لایحه ایجاد سازمان بازرگانی و تنظیم بازار» تصریح کرد: دولت ابتدا پیشنهاد تشکیل وزارت بازرگانی را مطرح کرد و در دولت قبل هم لایحه آن تقدیم مجلس شورای اسلامی شد که شورای نگهبان نسبت به آن ایراداتی داشت.

وی افزود: دولت سیزدهم موافقت خود را با تشکیل وزارت بازرگانی به مجلس اعلام کرد ولی کارگروه مربوطه در مجلس یازدهم از دولت خواست لایحه ایجاد سازمان بازرگانی را به مجلس ارائه دهد که دولت برای حل مسأله تنظیم بازار پیشنهاد تشکیل سازمان بازرگانی را مطرح کرد که این موضوع هم با مخالفت نمایندگان مواجه شد.

لطیفی خاطر نشان کرد: هدف دولت از تدوین این لایحه‌، تنظیم بازار، مهار تورم و کنترل گرانی‌هاست؛ چون معتقد بود با این الگو می‌توان نظارت بیشتر، دقیق‌تر و کامل‌تری داشت که امیدواریم بتوانیم این مسأله را در تعامل مشترک بین مجلس و دولت حل کنیم.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در خصوص سرنوشت لایحه سازمان بازرگانی با توجه به تفاوت دیدگاه دو قوه، گفت: پیشنهاد اولیه و اولویت دولت ایجاد وزارت بازرگانی است و اگر مجلس در همراهی با دولت ایرادات شورای نگهبان به لایحه ارائه شده را رفع کند، این موضوع به سادگی و سهولت قابل اجراست و شاید به آن مفهوم نیاز به لایحه جدیدی هم نباشد.

لطیفی با تأکید بر اینکه تشکیل وزارت خانه بازرگانی در اولویت دولت است، متذکر شد: ایرادات شورای نگهبان به لایحه ایجاد وزارت بازرگانی جزئی و قابل حل است.