علیرضا جزء قاسمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا پیشگیری از هدر رفت آب را از اهداف مهم جمع آوری انشعابات غیرمجاز بیان کرد و افزود: سال گذشته ۶۰۱ فقره انشعاب غیرمجاز در سطح شهرستان ابهر شناسایی و به انشعابات مجاز تبدیل شد.
وی با بیان اینکه با انشعابات غیرمجاز میزان مصرف آب اندازه گیری نمی شود، افزود: استفاده از تجهیزات و اتصالات غیر استاندارد موجب نشت و هدر رفت آب و بر هم خوردن تعادل فشار آب در شبکه توزیع می شود که این موضوع حقوق مشترکان قانونی این شرکت را پایمال و هزینه های زیادی را به آب و فاضلاب استان تحمیل می کند.
جزء قاسمی ایجاد اختلال در خدمات مطلوب به مشترکان آبفا را از دیگر معایب انشعابات غیرمجاز عنوان کرد و گفت: سال گذشته ۱۰۸ فقره انشعاب غیر دائم نیز در شهرستان ابهر تغییر کاربری داده شد.
وی با بیان اینکه فاضلاب این انشعابات غیردائم به صورت غیر اصولی دفع میشود، افزود: طی بازرسی ها ۹ مورد از اماکن دارای مشکل دفع فاضلاب به محاکم قضایی و مراجع ذی صلاح معرفی شد.
جزء قاسمی خاطرنشان کرد: سال گذشته نیز با بازرسی ها و پیگیری های انجام شده در روستاهای شهرستان ابهر ۳۴ رشته انشعاب غیرمجاز شناسایی و قطع شد.
وی با تاکید بر اینکه استفاده غیر مجاز از شبکه آب جرم محسوب می شود، یادآور شد: شرکت آب و فاضلاب استان با جدیت مصارف و انشعابات غیرمجاز و غیرقانونی را پیگیری و با متخلفان برخورد می کند.
جزءقاسمی با اشاره به اینکه شرکت آب و فاضلاب استان زنجان به ۴۰۰ هزار مشترک در ۲۱ شهر و ۶۲۴ روستا خدمترسانی میکند، اضافه کرد: ۶۵ درصد از مشترکین در محدوده استاندارد مصرف دارند، و در حدود ۱۰ درصد از مشترکین که شامل مشترکین دولتی و یا ... است، پرمصرف هستند. میزان هدررفت آب در استان نیز ۳۰ درصد بوده که ۱۲ درصد آن مربوط به فرسودگی تاسیسات است.