یزد- ایرنا - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان را چهار هزار و ۳۰۰ تن بیان کرد و گفت: با توجه به پروانه های صادر شده در این زمینه یک هزار و ۲۰۰ تن ظرفیت جدید نیز به تولید استان در آینده اضافه می شود.

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، سیدابوالفضل وکیلی تعداد واحدهای پرورش بوقلمون در استان را ۲۸ واحد با ظرفیت ۱۶۶هزار و ۱۵۰ قطعه در هر دوره بیان کرد و افزود: بیشترین ظرفیت تولید بوقلمون استان مربوط به شهرستان های مروست، اشکذر، تفت و مهریز است .

وی اظهار کرد : اکنون ۱۴ پروانه تاسیس واحدهای پرورش بوقلمون به ظرفیت ۴۸هزار و ۵۰۰ قطعه صادر شده شده که با بهره برداری از این واحدها ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان افزایش می یابد.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با توجه به آمار واحدهای پرورش بوقلمون در کشور و زمینه سازی سرمایه گذاری در این بخش، پیش بینی می شود که استان یزد در سال های آینده به یکی از استان های قطب تولید بوقلمون تبدیل شود.

وکیلی با بیان اینکه گوشت بوقلمون می تواند جایگزین خوبی برای گوشت قرمز باشد، افزود: برخلاف تصور عموم گوشت بوقلمون گوشت صرفا سفید نیست و قسمت هایی از آن مثل ران ، گوشت قرمز محسوب می شود.
وی یادآور شد: به طور کلی گوشت بوقلمون ۲۳درصد پروتئین و توانایی تبدیل و تولید اسیدهای چرب امگا ۳ را نیز دارد که این ماده برای قلب و عروق بسیار مفید است و این ماده غذایی غنی از روی و نیاسین است که از آب مروارید چشم جلوگیری می کند .
هم اکنون قیمت هر کیلو گوشت بوقلمون بین ۹۵ تا ۱۰۵ هزارتومان است و از گوشت قرمز مقون به صرفه تر است.