تهران - ایرنا - سرپرست ستاد توسعه فناوری‌های راهبردی آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از گسترش فعالیت‌های این ستاد در زمینه توسعه تحقیقات و اکتشافات آب ژرف سیستان خبر داد و گفت: ظرفیت‌های موجود برای توسعه تحقیقات و اکتشافات آب ژرف این استان تجمیع می‌شود.

به گزارش روز دوشنبه گروه علم و آموزش ایرنا، نخستین جلسه کارگروه هماهنگی و راهبری توسعه فعالیت‌های اکتشافی و حفاری آب‌های ژرف در منطقه سیستان به میزبانی ستاد توسعه فناوری‌های راهبردی آب، اقلیم و محیط زیست برگزار شد.

در این جلسه محمد همت سرپرست ستاد توسعه فناوری‌های راهبردی آب اقلیم و محیط زیست معاونان استاندار سیستان و بلوچستان، مسوولان شرکت ملی حفاری و مدیرکل امور فناوری وزارت نفت به همراه و دیگر مدیران و کارشناسان این ستاد حضور داشتند.

سرپرست ستاد توسعه فناوری‌های راهبردی آب اقلیم و محیط در این جلسه با تاکید برضرورت تحقق تدابیر دولت با اجرای به موقع فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده به منظور کمک به حل چالش‌های آبی سیستان در آینده، تجمیع ظرفیت تمام دستگاه ها را در مسیر این طرح بزرگ تحقیقاتی، ضروری دانست.

همت افزود: گام‌های اجرایی و شرح وظایف طرف‌های ماموریت یافته در این طرح از سوی معاون اول رئیس جمهوری تبیین و مشخص شده است.

براساس گزارش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، لزوم تهیه به موقع و تسریع در تمهیدات و مقدمات حفاری و اعلام آمادگی کامل شرکت ملی حفاری برای کمک به پیشبرد پروژه تحقیقاتی اکتشاف و حفاری آب های ژرف و حل مساله آبی مردم سیستان و بلوچستان از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.

همچنین در این جلسه بر ضرورت توجه ویژه و تسریع در فعالیت های اجرائی و تحقیقاتی مربوط به حل مسئله آب در سیستان توسط معاونان استاندار سیستان و بلوچستان تاکید شد.

براساس این گزارش، وفق اعتبارات مندرج در تبصره ۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، برنامه توسعه فعالیت‌های مطالعاتی و اکتشافی آب های ژرف در سیستان، بین وزارت نفت و معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به جریان افتاده است.