قصرشیرین- ایرنا- نشان منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین روز دوشنبه در مراسمی با حضور جمعی از مسوولان و اعضای شوراهای اسلامی روستا و دهیاران روستاهای بخش مرکزی این شهرستان در فرمانداری رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری قصرشیرین در آیین رونمایی از نشان منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین که با حضور مدیر عامل منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس به عنوان معین منطقه آزاد قصرشیرین، نماینده مرم غرب کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان برگزار شد، افزود: یک فراخوان عمومی و سراسری با همکاری انجمن طراحان گرافیک استان کرمانشاه برگزار شد که در مجموع ۱۲۰ اثر به دبیرخانه منطقه آزاد تجاری قصرشیرین از سوی هنرمندان ارسال شد.

«نادر نادری» اظهار کرد: پس از داوری توسط یک هیات متخصص یک اثر که زیبا و برازنده منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین است انتخاب و امروز از نشان برتر رونمایی و طراح آن معرفی شد.

وی افزود: همچنین امروز در جلسه ای آخرین روند طرح جامع منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین مورد بررسی قرار گرفت و مشاور طرح یک گزارش کاملی از آخرین اقدام های انجام شده مطالعاتی این طرح جامع ارائه کرد و هم اکنون طرح منطقه آزاد تجاری قصرشیرین ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که یک پیشرفت مناسب و مطلوب است.

مدیر منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین گفت: با پیگیری های فراوان اساسنامه طرح جامع منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین به تایید شورای نگهبان رسید و قرارداد تدوین طرح جامع انجام شد که همچنین جلسه رفع تداخل اراضی در محدوده ی هفت هزار و ۲۲۳ هکتاری منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین نیز انجام شده و بسیاری از امور حقوقی و اجرایی آن عملیاتی و به سرانجام رسیده است.

وی اضافه کرد: آمادگی داریم به محض نهایی شدن طرح جامع منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین در خدمت سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای سرمایه گذاری باشیم و از هم اکنون نیز برای متقاضیان تشکیل پرونده انجام می شود و با تعیین تکلیف و نهایی شدن طرح جامع واگذاری زمین انجام می شود و فعالیت اقتصادی در منطقه آغاز خواهد شد.

قصرشیرین بهشت سرمایه گذاری کشور است

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین در ادامه گفت: قصرشیرین یکی از بهترین مکان های سرمایه گذاری و بهشت سرمایه گذاری کشور خواهد بود و این منطقه دروازه تحول و توسعه استان کرمانشاه است و طی چند سال ۱۰هزار نفر از جوانان توانمند و علاقمند به کار را جذب خواهیم کرد.

نادری ادامه داد: با توجه به وجود ۲ مرز رسمی پرویزخان و خسروی و ارتباط با ۲ بخش عربی و کردی کشور عراق، منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین به عنوان یکی از بهترین مناطق آزاد کشور و جهان است که از طریق راه آهن و چشم انداز توسعه ریلی از کرمانشاه به مرز خسروی و از خسروی به بغداد و بندر لاذقیه در سوریه و از طریق دریای مدیترانه به اروپا و شمال آفریقا متصل می شود و به بازارهای جهانی دسترسی خواهیم داشت.

وی همچنین از راه های رونق منطقه آزاد تجاری در قصرشیرین را احداث فرودگاه کوچک مقیاس و نیاز راه هوایی بیان کرد و گفت: در کنار راه زمینی مناسب و راه ریلی، احداث فرودگاه نیز یکی از مطالبه ها برای پیشرفت منطقه است که مسوولان استان به جد پیگیر آن هستند و امید است با ایجاد زیرساخت ها شاهد رونق اقتصادی منطقه به نفع مردم قصرشیرین و استان کرمانشاه و ایران اسلامی باشیم.

منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین مشکل بیکاری منطقه را حل می کند

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری قصرشیرین نیز در این جلسه با بیان اینکه مردم قصرشیرین در زمان جنگ، متحمل مرارت ها و سختی های بسیار شدند و نیازمند بهترین خدمات هستند، گفت: برای پیشرفت این منطقه و جبران عقب ماندگی های ناشی از جنگ منطقه آزاد تجاری صنعتی می تواند اثرگذار باشد و به رفع مشکل بیکاری منطقه و توسعه و تحول آن کمک کند.

«حجت خدرویسی» افزود: یکی از مطالبه های به حق مرزنشینان تسریع در اجرای عملیات منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین برای به بار نشستن آن و تحول منطقه است که در واقع می تواند به توسعه قصرشیرین، استان کرمانشاه و حتی استان های هم جوار کمک کند و یک رونق ملی را به دنبال داشته باشد.

با تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام، قصرشیرین ۱۵ اردیبهشت پارسال به صورت رسمی منطقه آزاد تجاری شد.

شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه، با عراق ۱۸۶ کیلومتر مرز دارد که در امتداد این مرز، ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد که مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام می‌شود.

مرز خسروی در ۲۰ کیلومتری قصرشیرین دارای بزرگترین پایانه زمینی بین المللی خاورمیانه است.

مرز رسمی پرویزخان در شهرستان قصرشیرین به صورت رسمی در سال ۸۶ تاسیس و راه اندازی شد که هم مرز با اقلیم کردستان عراق و در همسایگی استان سلیمانیه قرار دارد.

هم اکنون عمده کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان قصرشیرین با مناطق کردنشین عراق به ویژه شهرهای کلار، سلیمانیه، موصل، خانقین و کرکوک در بخش مرکزی این کشور انجام می‌شود.