سرهنگ مهدی قاسمی روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: با احترام به مطالبات مستمر مردم و کاربران فضای مجازی و بر اساس وظایف قانونی، پلیس فتا استان در موضوعات مقابله با رفتارها، مصادیق اقدامات مجرمانه و هنجارشکنانه در فضای سایبر برخورد قانونی و بازدارنده را با مجرمین برحسب نوع جرائم ارتکابی در اولویت مأموریتهای خود آغاز کرده است.
وی افزود: این عملیاتها با بهرهگیری از ظرفیتهای تخصصی در اختیار و توسعه اشراف سایبری برخط، با پیشبینی و برنامهریزی اجرای طرحهای خاص عملیاتی و پایش شبانهروزی هرگونه فعالیت مجرمانه حول محورهای ترویج و اشاعه فحشا و موارد سو اخلاقی انجام میشود.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر تصریح کرد: در رصد شبانهروزی پلیس فتا استان صدها تارنما با محتواهای مجرمانه نظیر ترویج مصادیقی اعم از تننمایی، مدلینگ مبتذل، لایوهای مستهجن و پیکرتراشی در رصد عام استخراج و پس از شناسایی هویت ادمین این تارنماها بر حسب نوع و کیفیت جرائم ارتکابی، اقدام قضایی و پلیسی متناسب شامل تذکر، احضار، حذف و مسدودسازی انجام گرفته است.
قاسمی ادامه داد: پیرو تماسها و درخواستهای مستمر خانوادهها و مردم شریف استان بوشهر مبنی بر برخورد با مجرمین سایبری که سلامت فضای مجازی را برای حضور کاربران بویژه فرزندان آنها کاهش میدهند، تیمهای ویژه رصد و عملیاتی در پلیس فتا مرکز و چهار شهرستان دارای پلیس فتا در استان بوشهر به شکل ۲۴ ساعته فعال و در هنگام مشاهده هرگونه مصادیق رفتارهای هنجارشکنانه و غیر اخلاقی، در اسرع وقت با شناسایی مرتکبان، اقدام متناسب بازدارنده را در دستور کار قرار میدهند.
وی یادآور شد: در مدت اخیر بیش از ۱۷ فقره صفحه اینستاگرامی لایو مستجهن که ادمین آنها ساکن استان بودهاند شناسایی و تعدادی از آنها دستگیر، در برخی موارد نیز در حال سیر مراحل تکمیلی تخصصی هستند.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر ضمن توصیه به کاربران فضای مجازی و ادمین تارنماها مبنی بر رعایت اخلاق و قانون در عملکرد سایبری خود، بیان کرد: هم استانیها یقین داشته باشند که پلیس فتا استان با همکاری سازمانهای مرتبط و حمایت های قانونی دادگستری، اهتمام ویژهای برای مقابله با رفتارهای هنجارشکنانه و فعالیتهای مجرمانه در حوزه کانالها و صفحات صیغهیابی، دوستیابی، مدلینگ و اخاذی در دستور کار قرار داده است.