به گزارش ایرنا؛ «مرزبان نظری» روز دوشنبه در حاشیه مراسم توزیع بسته های آموزشی مدارس عشایری و روستایی در جمع خبرنگاران افزود: تاکنون برای فروش این اموال مازاد از تهران به استان مجوز داده نشده است.
مولدسازی داراییهای دولت که چندی است برنامهریزی و آغاز شده، به معنای «ثروتافزایی» و «افزایش بهرهوری» داراییهای دولت است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه در ادامه گفت: درآمد حاصل از فروش املاک مازاد معرفی شده آموزش و پرورش استان برای تکمیل پروژههای آموزشی و نیمهتمام مشارکتی با خیرین مدرسهساز صرف خواهد شد تا این فضاها با سرعت بیشتر به چرخه آموزشی برسند.
نظری بیان داشت: مفهوم مولدسازی داراییهای دولت، شناسایی و بهینهسازی اموالی است که مورد نیاز آموزش و پرورش نبوده و مطابق ضوابط برای ساخت نیز مناسب نمی باشند.
این مقام مسوول اظهار کرد: در سایت دبیرخانه هیأت عالی مولدسازی داراییهای دولتی آموزش و پروش استان کرمانشاه به صورت مشخص داراییهای مازاد مشخص شدهاند و هیچ پروژه مشارکتی و خیری در بین آنها وجود ندارد.
نظری با بیان اینکه مولدسازی فروش املاک مازاد و صرفا دولتی است، تصریح کرد: در این طرح قصد فروش حتی یک متر از فضاهای آموزشی مشارکتی که با همت خیرین گرانقدر مدرسهساز ساخته شده است وجود ندارد و خیرین مدرسه ساز بدون دغدغهمندی در امر مقدس مدرسهسازی گام بردارند.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۵۰ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است و هم اکنون سه هزار و ۴۶۴ مدرسه و ۱۳ هزار و ٧۵١ کلاس درس دارد.
همچنین ٣٨٨ خیر در کرمانشاه فعالیت دارند و استان به لحاظ سرانه فضاهای آموزشی رتبه ١١ کشور را با کمک خیرین داراست.