تهران- ایرنا- معاون پارلمانی رئیس‌جمهوری گفت:‌ فضاسازی و سیاه‌نمایی که در خارج نسبت به ایران می‌کنند مستقیم به حوزه گردشگری آسیب می‌زند، اما گردشگرانی که به ایران می‌آیند در زمان بازگشت، می‌گویند «این تصوری که اکنون از ایران داریم قبلا نداشتیم».

سیدمحمد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار گردشگری ایرنا درباره نگاه دولت به حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اظهار داشت: در طول سال‌های گذشته نسبت به این سه حوزه‌ کوتاهی‌هایی شده است، اما دولت سیزدهم به رونق گردشگری و به تولید و صادرات صنایع‌دستی و حفاظت از میراث‌فرهنگی نگاه جدی و ویژه دارد، این حوزه‌ها به ویژه صنعت گردشگری جزو اولویت‌های دولت سیزدهم است.

گردشگری پا بگیرد دیگر به سرمایه‌گذاری دولت نیاز ندارد

حسینی گفت: ایران از جاذبه‌های مختلف از طبیعی و تاریخی تا فرهنگی و هنری برخوردار است، با این اماکن تاریخی و مناظر طبیعی بیش از این می‌توان گردشگر به کشور جذب کرد. در حوزه گردشگری همه باید کمک کنند و در کنار هم و با هم کار کنیم تا این صنعت رونق بگیرد، گردشگری منشا و منبع درآمد است، اگر رونق بگیرد و پا بگیرد دیگر به سرمایه‌گذاری دولت نیاز ندارد.

معاون رئیس جمهوری تصریح کرد: حضور و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی بسیار موثر است، از طرفی سفارتخانه‌های ما در خارج از کشور باید فعال‌تر شوند، رسانه‌ها و صداوسیما در معرفی ایران به جهان خیلی می‌توانند کمک کنند.

متاسفانه در خارج از کشور فضاسازی و سیاه‌نمایی نسبت به شرایط ایران می‌کنند که به حوزه گردشگری آسیب می‌زند؛ در حوادث پاییز سال گذشته برخی نگران بودند،‌ عده‌ زیادی از گردشگران سفرهای خود به ایران را لغو کردند؛ البته هر گروه گردشگری که به ایران می‌آید زمانی که برمی‌گردند می‌گویند «این تصوری که اکنون از ایران داریم قبلا نداشتیم»

معاون پارلمانی رئیس جمهوری گفت:‌ لایحه اختیارات وزارت میراث‌فرهنگی به مجلس ارسال شده است، امیدوارم هر چه زودتر در کمیسیون فرهنگی مورد بررسی قرار گیرد و به صحن بیاید، خود نمایندگان مجلس هم لوایح دولت نسبت به طرح ها را اولویت می دهند، تا پایان سال که بحث بودجه و مسائل مختلف بوده است که تاخیر افتاده اما پیگیری می‌کنیم که زودتر در دستور کار قرار گیرد.

بعد از نمایشگاه کتاب با شهرداری مذاکره می‌کنیم

حسینی درباره شرایط و تسهیلات محل برگزاری نمایشگاه های کتاب و قرآن در مصلای تهران گفت: التبه دسترسی مردم به مصلای تهران برای نمایشگاه آسان‌تر است، امسال که گذشت، اما برای سال‌های بعد باید در همکاری نزدیک دولت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری تهران درباره محل این نمایشگاه تصمیم‌گیری شود.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهوری با بیان اینکه شهر آفتاب متعلق به شهرداری تهران است، افزود: باید با مذاکره با شهردار تهران این مساله حل شود، تسهیلات و خدمات عمومی مناسب برای انتقال نمایشگاه به شهر آفتاب فراهم شود، پس از این دوره نمایشگاه مذاکراتی را با شهردار تهران انجام می‌دهم و مساله را پی‌گیری می‌کنم.

بخش‌کودک نمایشگاه‌های قرآن پررنگ‌تر شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دهم با اشاره به استقبال عمومی از نمایشگاه بین‌المللی قرآن گفت: البته دو سه سال به دلیل شیوع کرونا نمایشگاه‌های فرهنگی و قرآنی حضوری نبود و امسال دومین سالی است که این رویدادها حضوری برگزار می‌شود و قطعا نمایشگاه کتاب مانند نمایشگاه قرآن با استقبال مردم و اهالی فرهنگ و کتاب مواجه خواهد شد. بخش‌های ویژه گروه سنی کودک و نوجوان و خانواده از جاذبه‌های این نمایشگاه‌ها است که باید پررنگ‌تر و پربارتر شود.