دکتر «رضا حقپرست» با حضور در دفتر ایرنا مرکز کرمانشاه گفت: یک کیلوگرم نخود ۲۵ درصد پروتئین دارد در صورتیکه یک کیلوگرم گوشت گاو بین ۱۸ تا ۲۲ درصد پروتئین دارد و ۶۷ درصد از آن آب است. کلسیم موجود در نخود هم تقریبا با شیر برابری می کند و کربوهیدرات و الیاف گیاهی دارد.
وی افزود: با مصرف گوشت مردم باید برای تامین کربوهیدرات و الیاف بدن خود نان و برنج هم مصرف کنند در حالیکه با مصرف نخود می توانند علاوه بر تامین پروتئین، کربوهیدرات و الیاف مورد نیاز بدن خود را هم تامین نمایند.