تهران - ایرنا - استاندار تهران بر جدیت نسبت به اعمال قانون مالیات بر خانه‌های خالی تاکید کرد و گفت: شناسایی خانه‌های خالی و قانون اعمال مالیات بر این خانه‌ها به طور جدی پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ علیرضا فخاری روز سه شنبه در جلسه شورای مسکن استان تهران، افزود: شهرداری‌ها نسبت به شناسایی واحدهای بلااستفاده به صورت تجمیعی اقدام و اطلاع‌رسانی کنند تا وضعیت آنها تعیین تکلیف شود.

وی اظهارداشت: اداره مالیات به عنوان دستگاه ناظر، نسبت به صدور برگ تشخیص به فوریت اقدام کند.

استاندار تهران با اشاره به لزوم شناسایی بنگاه‌های غیرمجاز جهت جلوگیری از فعالیت آنها خاطرنشان کرد: شهرهای جدید استان، مکلف به صدور اخطار نسبت به خانه‌های خالی هستند که صاحبان آنها برای تحویل واحد مراجعه نمی‌کنند؛ چرا که هزینه نگه‌داشت چنین خانه‌هایی به شرکت‌های عمران تحمیل می‌شود.

فخاری اظهارداشت: سازمان‌های بازرسی، شهرداری‌ها و سازمان‌های تامین‌کننده زیرساخت‌ها نسبت به شناسایی خانه‌های خالی در شهرها و شهرک‌ها تمرکز کنند تا قانون مالیات بر خانه‌های خالی به طور جدی اعمال شود.

شناسایی ۲۴۷ محله کم‌برخوردار در استان تهران

همچنین استاندار تهران نیز در اولین جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، زنان و خانواده استان تهران گفت: ۲۴۷ محله کم‌برخوردار در استان تهران شناسایی شده که شامل ۹۰ محله در شهرستان‌ های استان تهران و ۱۵۷ محله در شهر تهران شناسایی شده است.

فخاری افزود: شناسایی مشکلات این محلات در حوزه‌های مختلف و ارتقا محلات در زمینه‌های آموزش و پرورش، اسکان، بهداشت و درمان و توسعه زیرساخت‌ها پیگیری می‌شود.

استاندار تهران با اشاره به ظرفیت تشکل های مردمی نیز گفت: با ایجاد تشکل‌های مردمی در محلات از جمله شهرداران محله سعی می‌شود تا اداره امور توسط مردم انجام شود و در آینده‌ای نزدیک با همراهی و همگرایی تراز مشارکت در محلات را شاهد باشیم و سطوح محلات کم برخوردار را ارتقا دهیم.

به گفته وی، چهار دستگاه اصلی بهزیستی، کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و هلال احمر در اجرای این طرح مشارکت می‌کنند تا اقدامات در حوزه‌های مختلف و با رویکرد نشاط‌ آفرینی محلات انجام شود.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری برای ایجاد ۳۰۰ هزار واحد مسکونی با اولویت بافت‌های فرسوده در این محلات مدنظر قرار گرفته که به اقتصاد و معیشت خانواده‌ها در محلات کمک می‌کند.