«سعید قاسمی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: بررسی آخرین آمار ثبت شده در استان نشان می دهد پس از پاوه، شهرستان کرمانشاه با ۲۲ ، کرند غرب با ۱۹ و سنقر با ۱۸ میلی متر بارش در رده های بعدی قرار دارند.
وی با بیان اینکه در مجموع طی ۲۴ ساعت گذشته به طور میانگین ۱۳ میلی متر بارندگی در استان به ثبت رسیده است افزود: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون به طور میانگین ۴۰۵ میلی متر بارندگی در استان گزارش شده است که این میزان بارش در مقایسه با سال زراعی گذشته ۵۹ درصد افزایش یافته است.
رییس مرکز پیشبینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه یادآور شد: بر اساس آخرین تحلیل از داده های هواشناسی، سامانه ناپایدار حاکم در منطقه، حداکثر تا عصر امروز، جو استان را تحت تاثیر قرار خواهد داد که در بعضی ساعات سبب بارش های بهاری همراه با وزش باد، رعدوبرق و احتمالاً رگبار پراکنده تگرگ، بخصوص در نواحی شرقی استان خواهد شد.
قاسمی افزود: با خروج این سامانه، امشب شاهد کاهش نسبی دمای شبانه در سطح استان خواهیم بود که شرایط را برای تشکیل مه صبحگاهی، بخصوص در نواحی سردسیر فراهم خواهد کرد.
وی اضافه کرد: از اواسط وقت فردا تا پایان هفته، وضعیت پایدار در جو منطقه تقویت می شود که مهمترین پیامد آن، روند افزایشی دمای هوا در غالب نقاط سطح استان خواهد بود.
قاسمی اضافه کرد: در ۲۴ ساعت گذشته سرارود با ۶ درجه و خسروی با ۲۷ درجه بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین مناطق استان بودند.
وی ادامه داد: در همین مدت دمای هوای در کرمانشاه نیز بین ۱۲ و ۲۱ درجه بالای صفر در نوسان بود.
به گزارش ایرنا، هماکنون در سطح استان ۱۲ ایستگاه سینوپتیک، یک ایستگاه فرودگاهی و جوبالا، ۱۲ ایستگاه خودکار، یک ایستگاه تحقیقات کشاورزی، ۹۲ ایستگاه باران سنجی، چهار ایستگاه اقلیم شناسی، یک ایستگاه رادار هواشناسی، ۱۶ ایستگاه تبخیر سنجی و ۱۰ تشعشع سنجی دیجیتال در حال فعالیت است.