محمد رضا شفیعی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: توزیع همه مرسولات از جمله کارت سوخت ها و دیگر اسناد و اقلام پستی از طریق سیستم "ردیاب" شرکت پست که مبتنی بر عملکرد سامانه موقعیت یاب (جی پی اس) است بررسی می شود به گونه ای که حرکت نامه رسان از واحد پستی تا مقاصد و موقعیت های مختلفی که باید نامه و مرسوله را تحویل دهد کنترل می شود.
وی ادامه داد: هر نامه رسان اگر بار نخست مراجعه کند و گیرنده نامه و یا دریافت کننده خاص مرسوله در محل حضور نداشته باشد باید حتما برای بار دوم مراجعه کند و اگر باز هم گیرنده در محل نباشد، آن گاه به صاحب مرسوله برای دریافت حضوری مرسوله اش از مرکز پستی اطلاع رسانی می شود.
مدیر کل پست خراسان رضوی گفت: بیشتر نامه رسانها زیرنظر پیمانکاران بخش خصوصی فعالیت می کنند و معمولا همه روند ارسال مرسوله را به طور کامل انجام می دهند با این حال شاید تخلفاتی کمتر از یک درصد در میان نامه رسانها و یا دفاتر پستی مشاهده شود.
شفیعی بدون اعلام دقیق میزان رسوب کارتهای سوخت در دفاتر پست خراسان رضوی اظهار کرد: سال گذشته ۱۲۰ هزار کارت سوخت برای توزیع به پست استان ارسال که بخش قابل توجه آن توزیع شده و به دست صاحبان آنها رسیده و بقیه نیز در حال توزیع است.
وی اضافه کرد: ۴۰۸ واحد پستی در خراسان رضوی فعالیت دارد که ۲۸ واحد معادل ۶ درصد مربوط به پست روستایی بوده و بقیه واحدهای پستی شهری محسوب می شود.
مدیر کل پست خراسان رضوی گفت: این واحدهای پستی شامل دفاتر پیشخوان دولت، واحدهای پستی دولتی و نمایندگی های پستی و دفاتر ای. سی. تی است که بخشی ارتباط مستقیم استخدامی با شرکت پست داشته و بخشی نیز در قالب پیمانکاران بخش خصوصی فعالیت می کنند.
شفیعی ترافیک مرسولات پستی ورودی و خروجی استان طی سال گذشته را ۱۸ میلیون فقره اعلام کرد و گفت: هزار و ۵۰۰ نفر در مجموعه پست خراسان رضوی در قالب کارکنان پست و همکاران بخش خصوصی و پیمانکاران فعالیت دارند که حدود ۴۰۰ نفر از آنها نامه رسان هستند.