به گزارش ایرنا قاسم احمدی لاشکی روز چهارشنبه در جریان سفر به خوزستان در حاشیه بازدید از حوزههای آموزشی شهرستان اهواز بیان کرد: چهارمین سفر از دور دوم سفرهای استانی رییس جمهور به خوزستان است و سه روز پر کار در استان خواهیم داشت.
وی افزود: طبق دستور معاون اول رییس جمهور بررسی ساخت و ساز مدارس جایگزین کلاسهای سنگی و کانکسی و طرح جمع آوری مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز، بررسی طرحهای نیمه تمام آموزش و پرورش و بررسی مسائل دانشگاه فرهنگیان در استان در این سه روز انجام میشود.
احمدی لاشکی اظهار کرد: به غیر از حضور در اهواز، تیمی برای روزهای دوم و سوم سفر در شهرستان آبادان مستقر میشود که در ۲ نقطه خدمات پاسخ دهی به فرهنگیان و مردم را برعهده دارند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: برگزاری شورای اداری، شورای معاونین و حضور در منازل معلمان و دانش آموزان شهید از دیگر برنامههای این سفر است.
وی ادامه داد: سه روز کامل ستاد پاسخگویی به مسائل فرهنگیان و مردم از ساعت هشت صبح تا هشت شب در اداره کل آموزش و پرورش خوزستان در اهواز مستقر است.
احمدی لاشکی با بیان اینکه رییس جمهور در ۲ روز آخر سفر حضور دارند، اظهار کرد: هر کسی در حوزه آموزش و پرورش موضوعی دارد میتواند مطرح کند و مقرر شده که شفاف سازی برای پاسخگویی به مسائل معلمها انجام شود.
وی افزود: سفر رئیس جمهور به استان خوزستان برکات فراوانی برای این استان خواهد داشت و بر این اساس آموزش و پرورش با داشتن بیشترین مخاطب در جامعه وظیفه پاسخگویی به مراجعان را دارد.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت پاسخگویی اثربخش به مخاطبان و ذی نفعان آموزش و پرورش در میز ارتباطات سفر رئیس جمهور به خوزستان بیان کرد: احترام به مراجعان، پاسخگویی اثربخش و ارجاع تخصصی درخواستها به واحدهای مربوطه از جمله اهداف تیم مستقر آموزش و پرورش در میز ارتباطات ریاست جمهوری است.
وی افزود: مهمترین اصل در میز ارتباطات مردمی سفر رئیس جمهور به خوزستان کسب رضایتمندی مراجعان به این واحد است و همکاران مستقر در این حوزه میبایست با سعه صدر و دانش تخصصی به مراجعان پاسخگو باشند.
رییس جمهور دومین سفر استانی خود را به خوزستان در روزهای هفتم و هشتم اردیبشهت ماه خواهد داشت.
برخی از اعضای هیات همراه رییس جمهور امروز چهارشنبه به استان سفر کردهاند.
یکهزار و ۲۰۰ مدرسه کانکسی در خوزستان وجود داشت که از سال ۹۹ برای برچیده شدن این مدارس برنامه ریزی شد.
تاکنون ۳۳۷ کلاس درس سنگی و کانکسی جایگزین شده است.